Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Τι είναι οι Έλληνες!!



ΕΛΛΗΝΕΣ

Ένας λαός, αυτοφυής επάνω σε αυτόν τον βράχο, μικρός ανέκαθεν σε πληθυσμό, μεγάλος σε ανδραγαθήματα, αλλά και λάθη!

Κατά την μακραίωνη ιστορία του, αντιμετώπισε σχεδόν όλους τους απαίδευτους, βαρβάρους της Γής (χαριτολογώντας θα μπορούσα να πω όλους εκτός Ιαπώνων, Κινέζων, Ινδιάνων, Αβορίγινων και μερικών ακόμα........και αυτών λόγω αποστάσεως), πολλαπλασίους σε αριθμό, "λυσσασμένους" γιά σφαγή και λεηλασία.

Έπεσε θύμα σφαγών, εξανδραποδισμού, βασανιστηρίων, λεηλασίας, καταστροφής, λύγισε μα δεν πέθανε!

'Ολοι αυτοί είχαν σαν στόχο την ληστεία και τον αφανισμό του λαού αυτού, από ζήλεια, διότι μπροστά του αισθάνοντο απλά ερπετά.

Τελικά όταν κατάλαβαν ότι δεν πεθαίνει, αναρωτήθηκαν τι είναι αυτό που του προσδίδει αυτήν την τεραστίαν αντοχήν.

Κατάλαβαν ότι είναι η σκέψις, δηλαδή η περίπλοκη διαδικασία επεξεργασίας των προσλαμβανομένων πληροφοριών, ο βαθμός της οποίας ορίζει την απόστασιν του ανθρώπου, από το ανθρωποειδές δηλαδή ένα όν σαν αυτούς.

Τότε απεφάσισαν να κτυπήσουν αυτό ακριβώς το σημείο.

Πώς;

Με την παράλυσιν.

Όπως ένα μέλος του σώματος όταν πάψη να κινείται, τελικώς χάνει αυτήν του την ικανότητα, αφού οι μύες που το κινούν ατροφούν, το ίδιο συμβαίνει και με το μυαλό.

Όταν ο φέρων αυτό στραφή τεχνιέντως πρός τα υλικά αγαθά και τις απολαύσεις, έχει πάρη την άγουσαν προς την εξομοίωσιν με το ανθρωποειδές.

Άρτον και θεάματα έλεγαν οι Ρωμαίοι άρχοντες, ότι πρέπει να έχη ο λαός, γιατί άραγε, από αγάπη πρός αυτόν;

Προφανώς όχι. Γιά να μην σκέπτεται τίποτε άλλο εκτός από αυτά τα δύο!

Αυτήν την μέθοδον χρησιμοποίησαν οι εχθροί του Έθνους μας.

Αντί γιά καθρεφτάκια, που έδιναν οι βάρβαροι άποικιοκράτες-δολοφόνοι - δουλέμποροι, στους αραπάδες γιά να τους δελεάσουν, στο λαό μας έδωσαν BMW, MERCEDES και CAYENNE και του έμαθαν ότι η αξία του ανθρώπου βρίσκεται στη τσέπη του.

Επικουρικώς κάνουν το κάθε τι προκειμένου να διαλύσουν τον συνδετικόν ιστό μεταξύ των μελών του, καταστρέφοντας συστηματικά την γλώσσα του, την θρησκεία του και το Εθνικό του φρόνημα (με την βοήθειαν πρακτόρων τύπου Ρεπούση).

Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε επιτέλους το δίχτυ που έχουν απλώση γύρω μας και να αντισταθούμε, συσπειρούμενοι γύρω από τους βασικούς πυλώνες του Έθνους μας την Πατρίδα μας, την Γλώσσα μας και την Θρησκεία μας.

Οι εχθροί μας δρούν εκ των έσω, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι οι παραπάνω έννοιες είναι αναχρονιστικές και σαν σύγχρονοι άνθρωποι που είμαστε ( με τις BMW, και τις MERCEDES μας), δεν είναι δυνατόν να είμαστε φορείς τέτοιων παρωχημένων αντιλήψεων.

Ας μην πέφτουμε στην καλοστημένη παγίδα τους.

Η μόνη σωτηρία των λαών από τα νύχια των αρπακτικών είναι η συσπείρωσις και η συσπείρωσις αυτή είναι εφικτή μόνον γύρω από τους πόλους ενός λαού και οι πόλοι αυτοί είναι τα κοινά γνωρίσματα μεταξύ των μελών του ήτοι..

Η ΚΟΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Η ΚΟΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Η ΚΟΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Αυτά τα κοινά γνωρίσματα επιβάλλεται να μείνουν αλώβητα από το οξύ που τα ποτίζουν οι εχθροί μας, εμφανείς ή αφανείς.

Όπως ο κάθε άνθρωπος προσέχει τα πόδια του, τα πόδια που τον στηρίζουν και τον κινούν και ανησυχεί και πηγαίνει στον γιατρό όταν αισθανθή πόνο , ή όταν τραυματισθούν, χωρίς να κρίνη αν αυτά τα πόδια είναι κοντά, χονδρά, τριχωτά, όμορφα ή άσχημα, έτσι πρέπει να αισθάνεται και γιά τα πόδια που στηρίζουν την Εθνική ομάδα που ανήκει, απέχοντας από σοβαροφανείς, ψευτοκουλτουριάρικες, εύκολες και εν τέλει ανεύθυνες και επικίνδυνες κριτικές, γιά θέματα πολύ μεγαλύτερα από το άτομό του, που υπερβαίνουν τις γνώσεις του, καυτηριάζοντας τους ενσυνείδητους ή ασυνείδητους πρακτορίσκους, όπου τους συναντά.

Μόνο με μία τέτοια στάση, έχουμε ελπίδα να υποστούμε τις μικρότερες δυνατές ζημίες, από την εν εξελίξει επιδρομή των βαρβάρων.
πηγή defencenet.gr kostaskostas

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΜΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΕΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή