Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Στη Β.Κορέα εκτέλεσαν 80 άτομα επειδή είχαν την Βίβλο!!Σε 80 απαγχονισμούς ατόμων αποφάσισε να προχωρήσει το καθεστώς στη βόρεια Κορέα. Κάποιοι κατέληξαν στην αγχόνη επειδή διαπιστώθηκε ότι είδαν ταινία από τη νότια Κορέα και άλλοι επειδή είχαν στη κατοχή τους τη Βίβλο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Τζούνγκανγκ της νότιας Κορέας, στις 3 Νοεμβρίου σε επτά διαφορετικές πόλεις της βόρειας Κορέας, απαγχονίστηκαν δημόσια 80 άτομα!
Μεταξύ των αδικημάτων ήταν η κατοχή της Βίβλου, η διάδοση πορνογραφικού υλικού αλλά και η παρακολούθηση ταινιών της νότιας Κορέας.
Στην περιοχή Γουονσάν, σύμφωνα με το koolnews.gr ο απαγχονισμός έγινε σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και οι κατηγορούμενοι του καθεστώτος φορούσαν λευκή κουκούλα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, στο γήπεδο βρίσκονταν 10.000 άτομα, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά.
Τέλος, αυτή είναι η πρώτη δημόσια μαζική εκτέλεση που πραγματοποιείται στη χώρα από όταν ανέλαβε τα ηνία της διακυβέρνησης ο Κιμ Γιονγκ Ουν.


πηγη πηγη


ΠΗΓΗhttp://aneksigita-fainomena.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΌΤΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ! ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΛΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή