Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΥΠΕΡ ΕΞΕΛΙΞΗ... ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΜΟΙΡΑΙΟ" ΛΑΘΟΣ...;;; ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!
Ένα νέο στοιχείο που οδηγεί πιο κοντά στη σύλληψη των στυγνών εκτελεστών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο έχει στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική.

Στη μηχανή που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση βρέθηκε γενετικό υλικό το οποίο δεν ανήκει στον ιδιοκτήτη της αλλά στους δράστες της επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Το Καρφί».

Η Αντιτρομοκρατική βλέπει ένα μεγάλο λάθος στο σχέδιο δράσης των εκτελεστών καθώς σε ανάλογα τρομοκρατικά χτυπήματα οι δράστες συνήθως καταστρέφουν τα οχήματα διαφυγής ή υποστήριξης ώστε να μην αφήνουν ίχνη πίσω τους. Αντίθετα, οι εκτελεστές του Νέου Ηρακλείου αφαίρεσαν από την Africa twin, με την οποία διέφυγαν από τον τόπο του μακελειού, το βαλιτσάκι και εν συνεχεία εγκατέλειψαν τη μοτοσυκλέτα στο ρέμα της Χελιδονούς.

Η αστυνομία εκτιμά ότι στο βαλιτσάκι της μηχανής αλλά και στο σακίδιο που έφερε στην πλάτη του ο δράστης υπήρχε επιπλέον εξοπλισμός όπως χειροβομβίδες τις οποίες ενδεχομένως να χρησιμοποιούσε σε περίπτωση εμπλοκής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου