Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΤΛΗΣΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ DEFENCENET.GR ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!


ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΑ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ , ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ , ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΝΕΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ 48%....ΔΙΕΛΥΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ 13% & ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 5% !!!!

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ (ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ!) ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ (ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ)....Η ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ!!!!

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 20% ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!! ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΕΤΕΡΟΔΟΞΟ ΜΟΡΦΩΜΑ!) & ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΝΑ 15% , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ!!!!

ΠΗΓΗ Defencenet.gr nonNWORDER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου