Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

«ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ Κατάθεση Ν/Σ που μετατρέπει τους Έλληνες σε φιλοξενούμενους στην ίδια τους τη χώρα!!

Κατατέθηκε στη Βουλή το εθνοκτόνο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων την αναστολή της χρηματοδότησης πολιτικών κομμάτων που συνδέονται με .."ρατσιστικές ενέργειες" από έναν έως έξι μήνες και βαριά διοικητικά πρόστιμα που φθάνουν τα 100.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η επιβολή χρηματικής ποινής από 5.000 έως 20.000 ευρώ και φυλάκιση τριών μηνών σε όποιον προκαλεί, διεγείρει ή εκτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες βίας ή μίσους κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται βάσει συγκεκριμένων φυλετικών, γενετικών και άλλων χαρακτηριστικών τους ή κατά πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτούς, με τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή απειλείται η ζωή, η ελευθερία ή η σωματική ακεραιότητα τους.

Σε περίπτωση που οι αξιόποινες πράξεις τελέστηκαν προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου ή ενώσεως προσώπων (πχ πολιτικά κόμματα) ή από νόμιμο εκπρόσωπο ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπό τους, ο υπουργός Δικαιοσύνης μπορεί να επιβάλει, με απόφασή του (σωρευτικά ή διαζευκτικά):

α) Διοικητικό πρόστιμο από 10.000 έως 100.000 ευρώ,

β) Αποκλεισμό από δημόσιες παροχές, επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις, διαφημίσεις προμήθειες κ.ά. για διάστημα από έναν έως έξι μήνες. Αν οι αξιόποινες αυτές πράξεις έχουν τελεστεί σε ραδιοφωνική ή τηλεοπτική εκπομπή, οι κυρώσεις επιβάλλονται από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Οι αξιόποινες αυτές πράξεις κατά των διακρίσεων, καθώς και τα εγκλήματα που τελούνται συνεπεία αυτών, διώκονται αυτεπάγγελτα, ενώ όποιος θίγεται (παθών) κατά την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς, αλλά και ως πολιτικός ενάγων απαλλάσσεται του σχετικού παραβόλου.

Εισερχόμαστε έτσι σε μια προσπάθεια φίμωσης των πολιτικών κομμάτων εθνικού προσανατολισμού, αλλά και δημάρχων, βουλευτών, υπουργών με πατριωτική προδιάθεση, οι οποίοι ουσιαστικά δεν θα μπορούν πλέον να αναφέρονται σε ζητήματα όπως η λαθρομετανάστευση, εγκλήματα αλλοδαπών, υπεράσπιση εθνικών ιδεωδών, και της ορθοδοξίας ως βασικής θρησκευτικής συνιστώσας του ελληνικού Έθνους.
Πηγή  defencenet.gr


4 σχόλια:

 1. "[...διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις βίας ή προτρέπει άλλους[...] που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή την αναπηρία[...]". Πού διαφωνείς με αυτό "Εθνικέ" Ανώνυμε "Αγωνιστή" του Διαδικτύου; Μπέρδεψες πάλι το γήπεδο με την πολιτική, μικρέ χουλιγκάνε; Ζήτω οι Άθεοι Εθνικιστές και οι Εθνικιστές της Πατρώας Θρησκείας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καφές Βαρύς Σταλινικός21 Νοεμβρίου 2013 - 12:07 μ.μ.

  Εμπρός της γης οι κολασμένοι
  Της πείνας σκλάβοι εμπρός-εμπρός
  Το δίκιο απ' τον κρατήρα βγαίνει
  Σα βροντή σαν κεραυνός

  Φτάνουν πια της σκλαβιάς τα χρόνια
  Όλοι εμείς οι ταπεινοί της γης
  Που ζούσαμε στην καταφρόνια
  Θα γίνουμε το παν εμείς.

  Στον Αγώνα Ενωμένοι
  Κι ας μη λείψει κανείς
  Ω! Νάτη, μας προσμένει
  Στον κόσμο η Διεθνής.

  Θεοί, αρχόντοι, βασιλιάδες
  Με πλάνα λόγια μας γελούν
  Της γης οι δούλοι κι οι ραγιάδες
  Μοναχοί τους, θα σωθούν

  Για να λείψουν τα δεσμά μας
  Για να πάψει πια η σκλαβιά
  Να νιώσουν πρέπει τη γροθιά μας
  Και της ψυχής μας τη φωτιά

  Στον Αγώνα Ενωμένοι
  Κι ας μη λείψει κανείς
  Ω! Νάτη, μας προσμένει
  Στον κόσμο η Διεθνής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κάτω η ρωσόδουλη ηγεσία της ναζιστικής ΧΑ! Ζήτω η ΟΑΚΚΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ (ΜΕ ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή