Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΡΙΑ: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ (XAΛΕΠΙ)!


Πάνδημη συγκίνηση στη Συρία από τις φωτογραφίες των φαντάρων λίγο πριν οδηγηθούν στο εκτελεστικό απόσπασμα από τους αντάρτες του FSA και τους συμμάχους τους.

Βρυξέλλες Πορφύρης Δ/Σταφυλά Π

Σε βίντεο που αναρτήθηκε από φιλοαντιπολιτευτικό λογαριασμό στο διαδίκτυο απεικονίζονται οι σοροί στρατιωτών που ένοπλοι  του Ελεύθερου συριακού στρατού μαζί με εξτρεμιστές της ISIS  εκτέλεσαν ομαδικά. Τους αιχμαλώτισαν στις 4 Γενάρη , μέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση κατά του αντικαρκινικού νοσοκομείου "al Kindi" στο  Χαλέπι όπου χρησιμοποιήθηκαν τόνοι εκρηκτικών. Οι στρατιώτες φρουρούσαν τις υποδομές υγείας επί 7 μήνες και επέζησαν της ανατίναξης. Όμως ήταν δίχως νερό, τροφή και πυρομαχικά. Οι ισλαμιστές κατάφεραν  να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν. 

To βίντεο δείχνει τα σώματα των εκτελεσθέντων στρατιωτών σ΄ένα ημιφορτηγό στοιβαγμένα και να τρέχει το αίμα αυλάκι μπροστά στα μάτια σαστισμένων παιδιών (SHAMTIMES5/1/13). Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αφού τους εκτέλεσαν τους φόρτωσαν σε ημιφορτηγό και τους περιέφεραν σε γειτονιές του Χαλεπίου, πετώντας σε κάθε μια και από έναν νεκρό.

Ωστόσο, αυτό που συγκίνησε το συριακό λαό δεν ήταν μια ακόμη βιαιοπραγία που δημοσιεύθηκε ως ανθραγάθημα στις αντιπολιτευτικές σελίδες. Αυτό που συγκλόνισε την συριακή κοινή γνώμη είναι η δημοσιοποίηση φωτογραφιών των στρατιωτών, από τη στιγμή της σύλληψής τους.

Ένοπλοι μασκοφόροι που κρύβουν τα χαρακτηριστικά τους ως γνήσιοι δήμιοι και προδότες, συλλαμβάνουν την εξουθενωμένη ολιγομελή ομάδα για να την οδηγήσουν στο εκτελεστικό απόσπασμα.  Όλα τα αραβικά μέσα εξυμνούν την ηρωική αντίσταση της 11μελούς ομάδας  των υπερασπιστών του νοσοκομείου που για εφτά μήνες πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση στο συνεχόμενο σφυροκόπημα των τζιχαντιστών. 

Τελευταίες σκέψεις πριν την εκτέλεση
Οι φαντάροι μαζί με τον διοικητή τους  ατενίζουν με αγέρωχο βλέμμα και ατιθάσευτο φρόνημα το εκτελεστικό απόσπασμα των ισλαμιστών στα τελευταία λεπτά της ζωής τους. Αυτό το ευθύβολο βλέμμα και το ευθυτενές ύφος μπροστά στον θάνατο αποδεικνύει και την ανωτερώτητα των ιδανικών τους.

Φωτογραφία νεαρού στρατιώτη δημοσιεύθηκε από syrian truth και μέσα κοινωνικής δικτύωσης  με το ευαγγελικό απόσπασμα: "Kαι ιδού το καταπέτασμα του ναού εσχίσθη. και η γη εσείσθη και αι πέτραι εσχίσθησαν. και πολλά σώματα των κεκοιμημένων αγίων ηγέρθη."

Το Dampress σε άρθρο του τονίζει ότι "αυτό ήταν το δώρο των ελευθερωτών της Συρίας, την τέταρτη ημέρα του πρώτου μήνα, 2014 χρόνια από τη γέννηση του Χριστού: η εκτέλεση των 11 γιών της συριακής γης που για περισσότερο από 7 μήνες πολεμούσαν τους επί γης δαίμονες που καμώνονται τους ελευθερωτές  και το μόνο που θέλουν είναι να ελευθερώσουν τον άνθρωπο από την ανθρωπιά του!"

πηγή 
Ποσειδώνας
ΠΗΓΗ http://koukfamily.blogspot.gr/2014/01/blog-post_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου