Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Διέσωσαν τις τράπεζες και κατέστρεψαν την Πατρίδα!!




Γράφει ο Μάγια

Μέρκελ: Αν η Ελλάδα έβγαινε από το ευρώ θα την ακολουθούσαμε όλοι!…

Τι χρεία άλλων μαρτύρων έχουμε για τον ρόλο και τη στρατηγική των εγχώριων μνημονιακών εντελοδόχων, των γαλαζοπράσινων πρόθυμων συνεργατών του Δ΄ (οικονομικού) Ράιχ;

Η απόλυτη επιβεβαίωση από τα πλέον επίσημα χείλη ότι, οι σπιθαμιαίοι, μοιραίοι και άβουλοι απεμπόλησαν το ακαταμάχητο διαπραγματευτικό όπλο που διέθετε η χώρα και οδήγησαν την Ελλάδα, ως πρόβατο επί σφαγή, στην υποτέλεια και την εξαθλίωση. Διέσωσαν το ευρώ και τις τράπεζες των δανειστών, μετατρέποντας την Πατρίδα σε έναν απέραντο ερειπιώνα.

Επι τέσσερα χρόνια ψεύδονται, εκβιάζουν, απειλούν και τρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό, ενεργοποιώντας τα φοβικά του σύνδρομα, για να εφαρμοστεί κατά γράμμα, δίχως παρεκκλίσεις, το Μνημόνιο εκποίησης της χώρας και φτωχοποίησης της κοινωνίας!

«Αν βγει ο Τσίπρας, οι Γερμανοί θα διώξουν αμέσως την Ελλάδα από το ευρώ», διατυμπάνιζαν, με τα διατεταγμένα Μ.Μ.Ε τελούντα σε παράκρουση φαιάς προπαγάνδας, παραμονές των εκλογών του 2012, εκμαυλίζοντας συνειδήσεις και εξαπατώντας τους Ελληνες ψηφοφόρους, οι οποίοι απελπισμένοι παραδόθηκαν στις ολέθριες μνημονιακές ορέξεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Εις ώτα μη ακουόντων οι ηχηρές παρεμβάσεις πλειάδας επιφανών πολιτικών και αναλυτών, πως κρατάμε στα χέρια μας τις τύχες της Ευρωζώνης και όχι μόνο, όπως κυνικότατα ομολόγησε σήμερα η Μέρκελ!

Σταχυολογούμε, ενδεικτικά, ορισμένες από αυτές:

Ρ. Πρόντι, πρώην πρόεδρος της Κομισιόν: «Αν βγει η Ελλάδα απότην Ευρωζώνη θα διαλυθούν όλα».

Σ. Ντούλιεν, Γερμανός καθηγητής Οικονομικών: «Να μην παίζουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες με τη φωτιά της Ελληνικής εξόδου από το ευρώ, καθώς αν συνέβαινε κάτι τέτοιο οι συνέπειες θα ήσαν για όλους ανυπολόγιστες»!

Τσαρλς Νταλάρα, γενικός διευθυντής του IIF: «Θα έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη για τις ευρωπαϊκές τράπεζες, την ΕΚΤ, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία» και τελικά «θα αποσταθεροποήσει το σύνολο της παγκόσμιας οικονομίας».

Μ. Ντμιτρίεφ επικεφαλής του Κέντρου Στρατηγικών Μελετών της Μόσχας: «Αν η τρόϊκα ωθήσει την Ελλάδα να βγει από την ευρωζώνη μπορεί να πυροδοτηθεί όχι απλά ευρωπαϊκή, αλλά νέα παγκόσμια οικονομική κρίση, που θα συμπαρασύρει τις τιμές του πετρελαίου και θα δημιουργήσει επιπτώσεις πολύ χειρότερες από αυτές του 2008».

Νικ Κλεγκ, αντιπρόεδρος της Βρετανικής κυβέρνησης:«Μια έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα προκαλούσε απρόβλεπτη και ανεπανόρθωτη ζημιά, τόσο στην βρετανική οικονομία, όσο και ευρύτερα στην ευρωπαϊκή».

Murtaza Syed, εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Κίνα: «Η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα πλήξει τις ευρωπαϊκές οικονομίες κι αυτό με την σειρά του θα πλήξει τις εξαγωγές της Κίνας».

E. Nowotny, μέλος του ΔΣ της ΕΚΤ: «Ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα είχε τεράστιες επιπτώσεις που κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει πλήρως. Θεωρώ ότι η τύχη της Ευρώπης είναι πολύ σημαντική για να κάνουμε
πειράματα».

Γκίντερ Γκρας, Γερμανός νομπελίστας. Με ποίημά του υπό τον τίτλο «Η ντροπή της Ευρώπης» προειδοποιούσε πως η γηραιά ήπειρος κινδυνεύει να πεθάνει χωρίς ψυχή! «Εσύ η Ευρώπη, θα πεθάνεις χωρίς ψυχή, χωρίς τη χώρα που σε δημιούργησε», σημείωνε ο 84χρονος Γερμανός διανοούμενος, αναφερόμενος στην απομόνωση και στην ταπείνωση που υφίσταται η Ελλάδα.
«Απομακρύνεσαι από τη χώρα, που ήταν το λίκνο σου, και είναι κοντά στο χάος, γιατί δεν συμμορφώθηκε με τις αγορές».

«Δεν υπάρχει περίπτωση να εκδιωχθεί η Ελλάδα από το ευρώ», διεμήνυε η Λούκα Κατσέλη, επισημαίνοντας ότι «αυτό είναι γνωστό και νομικά τεκμηριωμένο ακόμα και από τις νομικές υπηρεσίες της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ IV / Dec 2009. Legal Working Paper Series). Ούτε υπάρχουν ούτε μπορούν να προωθηθούν μέτρα αναθεώρησης της Συνθήκης που θα οδηγήσουν στην εκδίωξη της Ελλάδας, χωρίς τη θέλησή της. Ας θάψουμε αυτόν τον μύθο μια για πάντα».

«Δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, όπως θέλουν να μας εμφανίσουν οι εντιμότατοι δανειστές μας και οι εγχώριοι εντελοδόχοι τους», τονίζαμε εκείνη την κρίσιμη περίοδο σε σειρά σημειώμάτων μας. «Αρκεί να βρεθεί απέναντι στην Τρόικα μια εθνικά αξιοπρεπής κυβέρνηση με ακηδεμόνευτους, ικανούς και ευθυτενείς πολιτικούς, που θα προτάξουν ένα ρεαλιστικό, προοδευτικό Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης της χώρας».

Υ.Γ. Να υποθέσουμε ότι η Μέρκελ, με την ομολογία της προαναγγέλλει, πως οι υποτακτικοί της θα έχουν την τύχη της στυμμένης λεμονόκουπας; Άλλωστε, οι υποτακτικοί δεν είναι χρήσιμοι στα αφεντικά όταν τελειώσει η «δουλειά»…


πηγή

πηγή koukfamily.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου