Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ – Η ΝΔ έχει φέσι 35.000 ευρώ στα ΚΤΕΛ απο το 2012!!



ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Η είδηση δεν προκαλεί έκπληξη και ούτε το ποσό είναι δυσθεώρητο, αλλά είναι ενδεικτικό το πως συμπεριφέρεται το κυβερνών κόμμα σε όσους χρωστά. Η σύγκριση… φυσικά γίνεται αυτόματα και προκαλεί οργή εάν σκεφτεί κανείς πως η κυβέρνηση συμπεριφέρεται απέναντι στους πολίτες που χρωστούν στο Δημόσιο.

Και η είδηση είναι πως η Νέα Δημοκρατία χρωστάει περίπου 35.000 ευρώ στα ΚΤΕΛ του νομού Ροδόπης από τις μετακινήσεις των ψηφοφόρων της στις διπλές εκλογές το 2012.

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε στο NewsIt και ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ροδόπης κ. Πέτρος Δεληγκιόζης, ο οποίος αναφέρει πως η συμφωνία ήταν να φέρουν τους ψηφοφόρους από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στην Κομοτηνή για να ψηφίσουν και να επιστρέψουν και πάλι με το ΚΤΕΛ. Σύμφωνα με τον κ. Δεληγκιόζη τότε τα αρμόδια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τους είχαν υποσχεθεί πως θα πληρωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα το πολύ 15 ημερών.

Όπως αποκαλύπτει στο NewsIt το ΚΤΕΛ έκοψε τα τιμολόγια και το αρχικό ποσό ήταν άνω των 40.000 ευρώ. Όπως σημειώνει μετά από έξι μήνες τους έδωσαν 9.000 ευτρώ και πλέον το υπόλοιπο ποσό ανέρχεται στα 35.000 ευρώ.

Ο κ. Δεληγκιόζης αναφέρει χαρακτηριστικά: «μετά όμως τα ξέχασαν όλα. Πήραμε μια κυρία στη Ρηγίλλης που είναι υπεύθυνη και είπαμε οτι αυτά δεν είναι σωστά πράγματα. Εμείς είμαστε επαγγελματίες, πληρώσαμε πετρέλαια, πληρώσαμε οδηγούς. Εμείς είπαμε οτι αυτά δεν είναι σωστά πράγματα, να μας λέτε «κάποια στιγμή, ίσως και να μας κοροϊδεύετε. Ας μας πουν ευθέως οτι δεν μπορούν να τα πληρώσουν».

Φυσικά ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ροδόπης ξεκαθάρισε στο NewsIt πως στις επόμενες εκλογές δεν πρόκειται να μεταφέρουν ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα μεταφέρουμε ψηφοφόρους για να μας πληρώσουν τις παλιές οφειλές και να μας χρωστάνε τα καινούρια;».
ΠΗΓΗ http://kafeneio-gr.blogspot.gr/2014/01/35000-2012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου