Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Νέο απίστευτο σκάνδαλο από τον Λιάπη! Πήρε κοινοτικά χρήματα για ξενώνα και έφτιαξε εξοχικό!

Aυτή είναι η εξοχική κατοικία του Μιχάλη Λιάπη στο ΚαρπενήσιΝέο απίστευτο σκάνδαλο από τον Λιάπη! Πήρε κοινοτικά χρήματα για ξενώνα και έφτιαξε εξοχικό!

- Το ρεπορτάζ από το Έθνος της Κυριακής μιλάει για ανακαίνιση με κοινοτικά κονδύλιαγια αγροτουρισμό
- Ο δημοσιογράφος Γ. Κύρτσος επιβεβαίωσε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως αυτό το σπίτι ποτέ δεν δέχθηκε τουρίστες
- Οι κοινοτικές επιδοτήσεις για τον Μιχάλη Λιάπη φέρονται να εγκρίθηκαν από τον τότε νομάρχη και νυν "γαλάζιο" βουλευτή
- Ο συγκεκριμένος βουλευτής, Κωνσταντίνος Κοντογεώργος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για την εταιρεία "ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Α.Ε."



Η σύλληψή του με το τεράστιο τζιπ με τις πλαστές πινακίδες ήταν απλά η αφορμή για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και να αποκαλυφθούν σημεία και τέρατα για τον πρώην υπουργό, Μιχάλη Λιάπη.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το Έθνος της Κυριακής που δημοσιεύεται το Σάββατο, η εξοχική του κατοικία, που είναι ένα πολυτελέστατο σπίτι στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας φαίνεται πως ανακαινίστηκε με κοινοτικές χρηματοδοτήσεις, προκειμένου να γίνει ξενώνας, κάτι όμως που ποτέ δεν έγινε και ουδέποτε φιλοξενήθηκαν τουρίστες.
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η οικογένεια του Μιχάλη Λιάπη χρησιμοποίησε τις κοινοτικές επιδοτήσεις κατά την περίοδο του 1992 με 1993, την εποχή που ο κ. Λιάπης ήταν υφυπουργός Εμπορίου.


Όπως επιβεβαίωσε και ο δημοσιογράφος κ. Κύρτσος μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΙ, έχει επισκεφθεί το συγκεκριμένο σπίτι και είναι το σπίτι της οικογένειας και όχι τουριστικό μέρος.

Το δημοσίευμα συγκεκριμένα αναφέρει πως η σχετική χρηματοδότηση εγκρίθηκε από την εταιρεία ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Α.Ε. και την έγκριση φέρεται να υπέγραψε ο τότε νομάρχης και σημερινός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κοντογεώργος.




Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κοντογεώργος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για απιστία, καθώς υπάρχουν καταγγελίες πως παρείχαν παράνομα εγγύηση στην εταιρεία ΕΥΡΥΤΑΝΕΙΑ Α.Ε. για να εξασφαλίσει δάνειο 4,7 εκατομμυρίων ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA παρουσίασε έγγραφο στο οποίο η θεία του Μιχάλη Λιάπη ζητά από τον ΕΟΤ στις 21 Ιουνίου του 1995 προκειμένου να προχωρήσει σε έναρξη εργασιών και βάσει αυτού εγκρίθηκε επιδότηση 10 εκατομμυρίων δραχμών για την ανακαίνιση του εξοχικού.

Η συγκεκριμένη κατοικία σύμφωνα με το πόθεν έσχες ανήκει κατά 50% στον Μιχάλη Λιάπη και σύμφωνα πάλι με έγγραφο που αποκαλύπτει ο Alpha το 2002 η οικογένεια Λιάπη ζήτησε την παύση λειτουργίας της επιχείρησης δηλαδή των ενοικιαζόμενων δωματίων που φτιάχτηκαν με κοινοτικά κονδύλια. 
Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου