Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΟΣΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ» ( ΠΛΑΤΩΝ)





ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗTA 16/2015

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.



ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ, ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΩΝ.

ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ.

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μνήμης και τιμής προς τον Μακεδονολάτρη ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ που διοργανώνουν κάθε χρόνο την ημέρα της άνανδρης δολοφονίας του οι ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ στην προτομή του.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τραγούδια του μακεδονικού αγώνα, ακολούθησαν χαιρετισμοί των εκπροσώπων των συμμετεχόντων φορέων, καταθέσεις στεφάνων και έληξε με τον Εθνικό μας Ύμνο.

Από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ μίλησε ο Α' Αντιπρόεδρος Ανάργυρος Σαρήπαπας, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο και τους αγώνες του Ίωνα Δραγούμη και καταχειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους. Ο Αλέξανδρος Αναγνώστου, στέλεχος του κόμματος κατέθεσε στεφάνι, ενώ παρέστησαν πολλοί πολιτευτές, στελέχη και μέλη της περιφ. οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας. Το στεφάνι των ΔΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κατέθεσε ο αντιπρόεδρός τους Δημήτριος Βαλασίδης.

Συμμετείχαν επίσης το Σωματείο «Ίων Δραγούμης» Έδεσσας, ο Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων, η Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (ΣΦΕΒΑ), η Συλλογικότητα «Ιδεάπολις», η Δημοτική Κίνηση «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική» το Κίνημα «Ελευθερία», και η Μακεδονική Πρωτοπορία.



Πολλές φίλες και φίλοι παρά την καταρρακτώδη βροχή προσήλθαν στον καλοκαιρινό καφέ και κουβέντα της 6ης Αυγούστου στην Περαία. Η συνάντηση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 19 Αυγούστου και ώρα 19.30 στο καφέ FAME της Περαίας.



ΧΡΥΣΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η Εταιρεία των χρυσωρυχείων EL- DORADO είναι ιδιοκτησίας του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Τα ορυχεία χρυσού παρεχωρήθησαν έναντι πινακίου φακής το 2003 επί ΠΑΣΟΚ.

Η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» κατέχει ΜΟΝΟ το 5% , και το 95% ο Επικυρίαρχος ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Προβληματιστείτε πόσες ράβδοι ΧΡΥΣΟΥ θα υπήρχαν στα θησαυροφυλάκια της Πατρίδος μας, εάν τα Ελληνικά ορυχεία χρυσού δεν είχαν «παραχωρηθεί» δωρεάν το 2003 στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ με μηδενικό κέρδος για το κράτος, και τον Ελληνικό Λαό, που ήταν και οι νόμιμοι ιδιοκτήτες των ορυχείων αυτών;;;

Οι προδότες, ανίκανοι, και ανάξιοι, πολιτικοί τα έδωσαν όλα στο αφεντικό τους το ΡΟΤΣΙΛΝΤ,

για να διατηρήσουν, την εξουσία.

Εσείς θα τους αφήσετε;;;

Σήμερα δεν θα κινδύνευε η Πατρίδα, εάν ο ΧΡΥΣΟΣ που εσείς παράγετε, ήταν στα θησαυροφυλάκια της Ελλάδος.

Σήμερα δεν θα είχαμε χρεοκοπήσει εάν τα ορυχεία ΧΡΥΣΟΥ ήταν Ελληνικά.

Σήμερα το ΧΡΥΣΟ σας τον κλέβει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Τα ίδια πάνε να κάνουν με τα Πετρέλαια και το Φ.Α. και όλο τον ορυκτό πλούτο.

Τώρα ξεπουλάνε στους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ όλη τη δημόσια περιουσία, αεροδρόμια, λιμάνια, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Τραίνα, σπίτια, κ.λ.π.

Όλα τα θέλει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ έναντι του τεχνητού χρέους, χρέος από τα δημόσια ταμεία, χρέος από τα ασφαλιστικά ταμεία, χρέος από τις τράπεζες.

Σύνολον τεχνητού χρέους πάνω από 600 δις. $

Τώρα υπογράφουν το 3ο Μνημόνιο, με το οποίο θα υποφέρετε, και θα πεθάνετε!!!

Τα πήραν όλα κι’ έφυγαν, που λέει το τραγούδι!

Τη χώρα τη χρεοκόπησαν οι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ για να βάλλουν στο χέρι τον ορυκτό μας πλούτο!!!

Τώρα η Κυβέρνηση Τσίπρα δίδουν δωρεάν Πανεπιστήμια στους λαθρομετανάστες, αυτό σημαίνει πλήρη υποταγή στις διαταγές της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Εσείς αυτό το επιτρέπετε;;;

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου