Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013

«Μπράβο» σε όσους πέτυχαν την καταδίκη της Εθνικής…Τα κατάφεραν όσοι το επιδίωξαν, να καταδικάσουν την ελληνική Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου σε πρόστιμο 100.000 ελβετικών φράγκων (περίπου 80.000 ευρώ), αφού για τη συμπεριφορά μιας ολιγάριθμης ομάδας υποτίθεται Χρυσαυγιτών, χρέωσε τέτοιες συμπεριφορές σε όλους, άκριτα…

Η διεθνής ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIFA) καταδίκασε την Ελλάδα για την «προσβλητική» συμπεριφορά των οπαδών της κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ρουμανία και για «ναζιστικούς χαιρετισμούς» κατά τη διάρκεια ανάκρουσης του εθνικού ύμνου.

Από τη φωτογραφία που αναπαρήγαγε ακόμα και ιστοχώρος της εφημερίδας – όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, «ΑΥΓΗ», διακρίνονταιελάχιστοι γραφικοί να έχουν υψωμένο το χέρι, χωρίς να μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, ότι πρόκειται για ναζιστικό χαιρετισμό. Την υπόθεση οδήγησε στη FIFA «ομάδα παρακολούθησης οπαδών» με την επωνυμία «Fare».

Σε κάθε όμως περίπτωση, το να αναπαράγεται η επιχειρηματολογία όσων επιχείρησαν και πέτυχαν να μας καταδικάσουν, μας στερούν ακόμα και τις πιθανότητες δικαίωσης σε ενδεχόμενη έφεση. Το χειρότερο όμως είναι, ότι δημιουργούν περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι οι Έλληνες επικροτούν τη συμπεριφορά κάθε ηλίθιου που πηγαίνει στο γήπεδο, ή ότι είναι δυνατό να ελεγχθεί το τι κάνουν ελάχιστες δεκάδες σε ένα σύνολο δεκάδων χιλιάδων.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Η Αυγή (και η FIFA) είχε να πει τίποτα για τα γιουχαϊσματα ολόκληρου του γηπέδου στην Ρουμανία κατά του Εθνικού μας Υμνου;
Γιατί τον εθνικό ύμνο της Ρουμανίας οι Ελληνες φίλαθλοι τον σεβάστηκαν...

πηγή koukfamily.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου