Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!

Είσαστε hedge funds, επενδύσατε σε ελληνικό χρέος προ του PSI+; Μην ανησυχείτε, περάστε στις 25 Ιουνίου και 5 Ιουλίου να αποπληρωθείτε στο ακέραιο στο 100% - Οι μικροομολογιούχοι έχασαν τα πάντα και τα hedge funds απλά πλουτίζουν




Είσαστε hedge funds, επενδύσατε σε ελληνικό χρέος προ του PSI+ μην ανησυχείτε περάστε στις 25 Ιουνίου και 5 Ιουλίου να αποπληρωθείτε στο ακέραιο στο 100%.
Οι μικροομολογιούχοι έχασαν τα πάντα και τα hedge funds απλά πλουτίζουν
Αποφεύγουμε τις δακρύβρεχτες προσεγγίσεις και τους λαϊκίστικους παροξυσμούς.
Ωστόσο δεν μπορούμε να μην προβούμε στον παραλληλισμό, οι μεν έλληνες μικροομολογιούχοι που προσπαθούν ματαίως να πάρουν κάτι πίσω από την χαμένη τους περιουσία και οι έξυπνοι funds managers ορισμένων hedge funds την Τρίτη 25 Ιουνίου του 2013 και στις 5 Ιουλίου του 2013 να αποπληρώνονται στο ακέραιο στο 100% τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου που κατείχαν από το παρελθόν.
Συγκεκριμένα την Τρίτη 25 Ιουνίου λήγει το ομόλογο με κωδικό ISIN XS0372384064 σε δολάρια ύψους 1,127 δισ. δολαρίων ή αποτιμώμενα σε ευρώ περίπου 855 εκατ. με διαχειριστή της έκδοσης την Deutsche Bank και κουπόνι 4,625%.
Στις 5 Ιουλίου του 2013 λήγει ομόλογο σε ελβετικό φράγκο που φέρει κωδικό CH0021839524 συνολικής  αξίας 650 εκατ. ελβετικών φράγκων ή 530 εκατ. ευρώ  με κουπόνι 2,125%.
Το παράδοξο της υποθέσεως είναι ότι τόσο η δολαριακή έκδοση όσο και το ομόλογο σε ελβετικό φράγκο ήταν μη ελληνικού δικαίου αμερικανικού και ελβετικού δικαίου και δεν υπήχθησαν στο PSI+.
Είναι απαράδεκτο, ορισμένοι στηριζόμενοι πίσω από νομικές φόρμες να αποπληρώνονται και όλοι οι άλλοι να έχουν υποστεί τεράστιες ζημίες.
Είναι απαράδεκτο οι κεντρικές τράπεζες, να δημιουργούν ακόμη και προβλήματα στο roll over, να μην έχουν υποστεί καμία ζημία και να διαμαρτύρονται.
Ορισμένα hedge funds και οι κεντρικές τράπεζες προστατεύθηκαν, οι μικροομολογιούχοι καταστράφηκαν στην Ελλάδα.




πηγή:bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου