Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Μια δικαιολογία θα έπρεπε να βρεθεί!


Γράφει ο Διόνυσος



Θυμάμαι πως κάποτε, όταν ακόμα η Χ,Α, πολιτικά ήταν ακόμα σε πολύ χαμηλά επίπεδα, είχε ψηφιστεί ένας «Νόμος», που πήγαινε πέραν από την πραγματική έννοια της «Βουλευτικής  Ασυλίας» (είχα γράψει στο παρελθόν, την Ιστορία, από πότε και γιατί ειχε βγεί ένας τέτοιος Νόμος στην Ευρώπη της Αναγεννήσεως, την εξέλιξη του και σε τι χρησίμευε), ο οποίος έλεγε ότι εάν ο Βουλευτής η Υπουργός (ζητώ συγγνώμη που τα γράφω με κεφαλαίο αρχικό), εξέπεφτε του αξιώματός του, οποιαδήποτε βρωμιά είχε κάνει καταχρώμενος της εξουσίας του, παραγράφετο. 


Αυτή την στιγμή, έχουν συλληφθεί εν ενεργεία βουλευτές έχοντες εκλεγεί δημοκρατικά από τον Ελληνικό Λαό.

Φυσικά, όπως πάμε, θα είναι ικανοί να ψηφίσουν νέον Νόμο που θα αναιρή τον προλεχθέντα Νόμο και αφού κάνουν την δουλειά τους (όπως πιστεύουν), θα ξαναβγάλουν νέον Νόμο, που θα αναιρή τον δεύτερο, ώστε να παραμείνουν στην «νομιμότητα», για τις προσεχείς βρωμιές τους.

Λυπάμαι πολύ που θυσιάστηκε μια ζωή στον βωμό της δολοπλοκίας, αλλά η «εξουσία» δεν σταματά πουθενά προκειμένου να επιτύχη τους στόχους της. 

Συμπτωματικά, (αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα θα έπρεπε να βάλω την λέξη σε εισαγωγικά), απαγορεύουν μια ειρηνική συγκέντρωση εφέδρων Καταδρομέων που είχε αναγγελθει ένα μηνα και, πριν.... Τα νέα στα κανέλια για την Συγκέντρωση και τα δίκαια αιτηματά της, δεν θα άφηναν να «λάμψη» σε όλο του το μέγεθος, το νέο για την «πολιτική» δολοφονία. Η είδηση έπρεπε να «μονοπωλήση» τα κανάλια. Μόνον που η «πλοκή» των παρευρισκομένων, των λεχθέντων, των μαρτυριών των παρευρισκομένων, το «ε, όχι και μαχαιρι» εκ μέρους αστυνομικών, εχάλασε λίγο το «σενάριο», για όσους σκέφτονται και αναλύουν καταστάσεις.

Ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Παρατάξεως του Ευροκ(υ)νοβουλίου Σβόμποντα, απειλεί, πως η Ελλάδα δεν μπορεί να αναλάβη την Προεδρία της ΕΕ, εάν υπάρχει η ΧΑ, παρεμβαίνοντας στα εσωτερικά της «αποικίας». 

Ο δε Μπαρόζο, προ καιρού παρότρυνε την έξωση της ΧΑ από την Βουλή, παραβιάζοντας τον κανόνα του να μη χώνη την μύτη του στα εσωτερικά ενός «ανεξαρτήτου» και «κυρίαρχου» Κράτους.

Μια δικαιολογία θα έπρεπε να βρεθή.

Αστε δε, το γεγονός, ότι όλη αυτή η υπόθεση του φόνου έγινε για μη πολιτικούς λόγους (κατά μαρτυρίες) και η ολη υπόθεση είναι συγκεχυμένη.

Αντιμετωπίζοντας δε την υπόθεση ότι ενας παλαβός κανει μια μαλακία, εχει το Κόμμα το οποίο, υποθετικά, ανήκει, την ευθύνη;

Εάν πχ ηταν ταχυδρόμος, θέλωντας η εξουσία να χτυπήση τα Ταχυδρομεία, θα έλεγε ότι έφταιγαν εκεινα;;; η οτιδήποτε άλλο επάγγελμα η πολιτική η θρησκευτική πίστη;

Τι έγινε για τα εγκλήματα της 17 Νοεμβρη; Τι έγινε για τα θύματα της Μαρφιν;
Τι έγινε με τον δήμαρχο Παπαδόπουλο, που σκότωνε τα γερόντια για να σφετεριστεί τις περιουσίες τους; Ενοχοποιήθει «κάποιο» Κόμμα, η ο αρχηγός του;
Τι έγινε με τον γιο του Βούτση, που μετά την ληστεία που έκανε, τον έπιασαν με 2 πιστόλια και μια χειροβομβίδα, η την κόρη του Δραγασάκη που εμπορευόταν ναρκωτικά, η με τον γιο του Κουράκη με την μολότωφ.

Θα μου πήτε... «συνέλλαβαν τον Τσοχατζόπουλο όμως.....».

Να δείτε που στο τέλος θα τον δικάσουν για καμμιά κλήση παράνομου παρκαρίσματος..... και τα «φακελλάκια», δικά του σαν αποζημίωση της αδικίας που υπέστει.

Πολύ υποψιάζομαι επίσης, ότι η όλη υπόθεση έχει γίνει, αφ΄ενός διότι η άνοδος της ΧΑ φοβίζει το ότι θα χαλάσουν «μπίζνες» που ετοιμάζουν τα «συνεταιράκια» γιατί μάλλον επίκειντε εκλογές και μια ισχυρά αντιπολίτευση, δεν θα επέτρεπε και μεγάλη ελευθερία στις «μπίζνες» αφ ενός, αφ εταίρου δε, θα στρέψη την προσοχή του κόσμου σε έναν «μπαμπούλα», διότι ετοιμάζουν κανένα 4ο Μνημόνιο, ώστε όταν το σκάσουν να έχουν αρκετό παραδάκι εκεί που θα πάνε, οι μαζικές απολύσεις, η υποχρεωτική πώληση ακινήτων περιουσιών για να τα τα βγάλουν πέρα οι «υπήκοοι», η ξεπούλημα σε ότι απέμεινε στην Χώρα (με τις σχετικές «προμήθειες»), η ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ... ΑΛΛΑ επι πλέον και το αίσθημα του τρόμου που καλιεργούν στον Κοσμάκη, ώστε να δέχεται οτιδήποτε αδιαμαρτύρητα.
Ενας αδικοχαμένος, θα ήταν πενιχρό τίμημα, για όλα αυτά, εκ μέρους τους. 

Δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός και θα έγραφα τα ίδια αν στο στόχο ηταν κομμουνιστές η σοσιαλιστές..


Αλλα απαιχθάνομαι τα 2 μέτρα και 2 σταθμά και επι πλέον ότι σου Γ........Ε την ελευθερία σου και την Δημοκρατία, υποστηρίζοντας υποκριτικά ότι το κάνουν για να σου τις διασώσουν.

Διόνυσος
ΠΗΓΗ http://koukfamily.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου