Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Κρήτη σήμερα - Μας ψεκάζουν ! Κ' ας προσπαθούν κάποιοι να το κρύψουν !!!



Εκτύπωση
ψεκασματα
Ουρά έκαναν τα αυτοκίνητα που σταματούσαν για να φωτογραφήσουν  την καλλιτεχνία των πιλότων που πηγαινοερχόταν στον ουρανό τις Κρήτης.
Ένας από αυτούς θεώρησε να στείλει την  φωτογραφία   που αυτός τράβηξε  σε τοπικό site της Κρήτης πιστεύοντας  πως   θα βοηθούσε με αυτό να αποδείξουν στον κόσμο το τι πραγματικά συμβαίνει τις τελευταίες 15 ημέρες όχι μόνο στον ουρανό της Κρήτης αλλά ολόκληρης της Ελλάδας  .

Είναι πάρα πολλές οι μαρτυρίες που τουλάχιστον εμείς έχουμε που αποδεικνύουν πως το τελευταίο 15θήμερο  πολλοί  άνθρωποι  έχουν ζαλάδες και πονοκεφάλους στο Ηράκλειο Κρήτης.
Έχουμε και από άλλους ακούσει πως έχουν τσούξιμο στα μάτια !

Πιστεύουμε ακόμα πως πάρα πολλοί από εσάς θα έχετε παρατηρήσει τα συμπτώματα αλλά δεν θα μπορούσε ποτέ να περάσει από το μυαλό σας πως κάποιοι σαν βλέπουν σαν μύγες που τους ενοχλούν στο τραπέζι της μοιρασιάς και σας ραντίζουν .

Αυτή είναι η ανάρτηση από το συγκεκριμένο σίτε με το κείμενο του ανθρώπου που έστειλε την φωτογραφία ! 

Αγαπητό ? Site 
Τελικά δεν είναι τυχαίο! Μας ψεκάζουν μπροστά στα μάτια μας και μέρα μεσημέρι και μεις δεν παίρνουμε χαμπάρι…
Η φωτογραφία που σας στέλνω τραβήχτηκε πριν από λίγο από τον ουρανό του Ηρακλείου, και το αξιοπρόσεκτο είναι οι… σταυροβελονιές που κάνουν οι πιλότοι, με τους ανάλογους ελιγμούς των αεροσκαφών!
Το θέαμα προκάλεσε το ενδιαφέρον οδηγών και κόσμου που περπατούσε στο δρόμο, και με δεδομένα όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας και κυρίως τη χλιαρή αντίδρασή μας στα πάντα, είμαι βέβαιος πλέον: Μας ψεκάζουν! Έχετε ακόμη...αμφιβολίες;
(Για να μην θεωρηθεί αντισυστιμικό  το συγκεκριμένο site έσπευσε αμέσως να δώσει τις επιστημονικές του  αποδείξεις και να αποδείξει πως  κανένας δεν θέλει να μας κρατάει όμηρους στην απραξία μας,  όπως του έγραψε και ο άνθρωπος που τράβηξε και έστειλε τις φωτογραφίες !)
*Σημείωση ? Site : για να μην έχετε πάντως αμφιβολία για το τι πραγματικά συμβαίνει και ότι δεν μας ψεκάζει κανένας δείτε αναλυτικά τις επιστημονικές εξηγήσεις εδω

Το γιατί είχαν σταματήσει να μας ραντίζουν και άρχισαν πάλι μετά της συλλήψεις της Χρυσής Αυγής και τα νέα μέτρα και χαράτσια που έρχονται αυτό το συμπέρασμα το αφήνουμε σε εσάς να το βγάλετε !
Εμείς σας παραθέτουμε εδώ  μαρτυρίες και αποδείξεις  από επιστήμονες και ανθρώπους που πραγματικά γνωρίζουν το πως μας έχουν κάνει κοτόπουλα!  Σε λίγο καιρό τα παιδιά μας και εμείς θα πεθαίνουμε από ένα νέου τύπου καρκίνου !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου