Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο Πάνος Καμμένος αντικατέστησε τη σημαία της Ε.Ε. με τη Βυζαντινή!!



Τέλος η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Στο εξής, σύμφωνα με διαταγή του νέου υπουργού, δίπλα σε αυτή των ενόπλων δυνάμεων και την Ελληνική, θα κυμματίζει η σημαία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας

Η σημαία της Βασιλεύουσας, δεσπόζει πίσω από τον Πάνο Καμμένο, στην πρώτη του επίσημη συνέντευξη τύπου



Συμβολική κίνηση με νόημα και κυρίως με πολλούς αποδέκτες, μπορεί να θεωρηθεί η απόφαση του Πάνου Καμμένου, να αναρτήσει τη σημαία με τον Δικέφαλο Αετό στο Πεντάγωνο και σε όλα τα επίσημα κτίρια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, η απόφαση του νέου υπουργού, να συνδέεται με την άλλαγή του αμυντικού δόγματος της χώρας, αφού η σημαία της Βασιλεύουσας, συμβολίζει τη διαχρονική μάχη του Ελληνισμού, ενάντια στη Φραγκοκρατία, τη Νεοταξική Ευρωπαϊκή Ένωση και τις αποφάσεις της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ.

Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος, συνέστησε στη στρατιωτική ηγεσία, να αρχίσει να μελετά τις προφητείες του Γέροντα Παΐσιου για την εξωτερική πολιτική (πράγμα που ως γνωστόν κάνει εδώ και δεκαετίες η CIA), ενώ επανέφερε στο σώμα των εφημερίδων που καταφθάνουν στο υπουργείο, την Ελεύθερη Ώρα.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της πρώτης του συνέντευξης τύπου, ως ΥΠΕΘΑ, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών, λέγοντας ότι αποκλείεται να τα δεχθεί στις τάξεις του στρατεύματος αν πρώτα δεν ασπαστούν την Ορθοδοξία.

ΠΗΓΗ protagon.gr.

2 σχόλια:

  1. τρολλαρισμα ειναι Φάνη,δεν ειναι true story!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή