Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος ΜακρίδηςΕπίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος πραγματοποίησε ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού “Νέα Εποχή Για την Κατερίνη” Νίκος Μακρίδης.


Ο Νίκος Μακρίδης που συνοδεύονταν από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ Γεώργιο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη δράση και το κοινωνικό έργο που παράγει η Μητρόπολη, αλλά και τη βοήθεια που προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής που πλήττονται από την οικονομική κρίση τα τελευταία χρόνια.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος έθεσε και προτάσεις για την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού προτάσεις οι οποίες έχουν ενταθεί ήδη και στο πρόγραμμα του ανεξάρτητου συνδυασμού "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ".

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μακρίδης εξήρε το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και σημείωσε πως η προσφορά της αποτελεί πηγή ανακούφισης για τους κατοίκους.

Παράλληλα δεσμεύτηκε πως θα στηρίξει το έργο της Μητροπόλεως με όλες του τις δυνάμεις.
ΠΗΓΗ:http://www.pierikoiantilaloi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου