Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Σαμαράς - Βενιζέλος: "Οχι εκλογές...". Οσο κι αν το κρύβουν είναι χούντα και φαίνεται σε κάθε ενέργειά τους....



Η είδηση:

Η επόμενη ημέρα, μετά τη σύλληψη βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν στη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο. Οι δύο άνδρες απέρριψαν το ενδεχόμενο εκλογών. 

Πιο αναλυτικά, στο ζήτημα της Xρυσής Aυγής υπάρχει απόλυτη συμφωνία και συνεννόηση. «Η δημοκρατία έχει θεσμούς αυτοπροστασίας με κορυφαία τη δικαιοσύνη» είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Βενιζέλος, αναχωρώντας για το αεροδρόμιο.

Πηγές πολύ κοντά στον πρωθυπουργό και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης τόνιζαν ότι πέρα από την εξέλιξη των δικαστικών διαδικασιών, τις οποίες κινεί μόνη και ανεξάρτητα η Δικαιοσύνη, η Κυβέρνηση είναι έτοιμη να αναλάβει όλες τις αναγκαίες νομοθετικές πρωτοβουλίες. Αυτές περιλαμβάνουν όχι μόνο την κατάθεση του λεγόμενου αντιρατσιστικού νόμου, ο οποίος θα είναι ένας ολοκληρωμένος νόμος για την προστασία της δημοκρατίας και της κοινωνικής ειρήνης και ασφάλειας, αλλά και νομοθετικές ρυθμίσεις που ακυρώνουν κάθε προσπάθεια θεσμικού ευτελισμού ή καταστρατήγησης, εκ μέρους των βουλευτών της ΧΑ,των κοινοβουλευτικών διαδικασιών (παραιτήσεις για να προκληθούν αναπληρωματικές εκλογές κλπ.).

Άξονας της συμφωνίας Σαμαρά - Βενιζέλου είναι η διαφύλαξη της πολιτικής σταθερότητας και η απόλυτη απόρριψη κάθε ιδέας περί εκλογών.



Γράφει ο Θάνος 

Από όσα γνωρίζουμε σε αυτήν την χώρα, τα περί εκλογών ορίζονται από το Σύνταγμα και τον εκάστοτε εκλογικό νόμο....
Επίσης γνωρίζουμε ότι αν ψηφισθεί από την βουλή κι αλλαχθεί κάτι στον εκλογικό νόμο τότε αυτή η αλλαγή ισχύει από τις μεθεπόμενες κι όχι από τις επόμενες, εκλογές...
Οσο για το Σύνταγμα αυτό τροποποιείται από συγκεκριμένες βουλευτικές περιόδους και με αυξημένη πλειοψηφία ψήφων....

Συνεπώς γιατί και με ποιό δικαίωμα οι 2 αυτοί τύποι που κυβερνούν χωρίς ουσιαστικά την λαϊκή εντολή, εφόσον κατέχουν την εξουσία με συνολικό ποσοστό 33 % και με ένα εκλογικό τερτύπι που έδωσε στο πρώτο κόμμα bonus 50 εδρών δώρο, ισχυρίζονται ότι εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν;

Μα επειδή πολύ απλά πρόκειται για κατάλυση του Συντάγματος και χουντική διακυβέρνηση...

Καταπατήθηκαν δεκάδες συνταγματικές διατάξεις για να μας φορέσουν τα μνημόνια...
Κατάργησαν νόμους και διατάγματα για να εξαθλιώσουν τον λαό...
Ακόμα και στην περίπτωση της σύλληψης των μελών της ΧΑ καταπάτησαν σχεδόν όλες τις αρχές των νόμων και του Συντάγματος.... (δείτε ΕΔΩ)
Και τώρα σε έναν αλλαζονικό δικτατορικό παροξυσμό και διαβλέποντας ότι οι βουλευτές της ΧΑ πιθανότατα θα παραιτηθούν ώστε να έχουμε περιφερειακές εκλογές, που όμως λόγω του πολυπληθούς των εκλογικών περιφερειών ουσιαστικά θα είναι εθνικές εκλογές... λένε ότι δεν θα το επιτρέψουν!!!!!

Μάλιστα προχωρούν ακόμα πιο πέρα και λένε, στην ψύχρα, ότι θα αλλάξουν τον εκλογικό νόμο με "νομοθετικές ρυθμίσεις"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επίσημη αιτιολογία είναι ότι "πρέπει να προστατευθεί η δημοκρατία"...
Οπως επίσημη δικαιολογία για τα μνημόνια και την προδοσία ήταν "πρέπει να σώσουμε την χώρα"...

Εξάλλου οι εντολές είναι ξεκάθαρες από τους εντολείς τους ξένους δανειστές...
"ΟΧΙ εκλογές"... μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα...
Υπάρχει φυσικά κι άλλος λόγος...

Μήπως η ΧΑ που σήμερα διαθέτει 18 βουλευτές βρεθεί μετά τις εκλογές με καμιά 40αριά και δεν ξέρουν τι να κάνουν....

Η δολοφονία του Φύσσα "μούδιασε" τους ψηφοφόρους της ΧΑ... αυτό είναι δεδομένο και το διαπιστώσαμε όλοι.
Η σύλληψη των βουλευτών και των μελών με τον τρόπο που έγινε και με όλα τα ευτράπελα που ισχυρίστηκαν ότι βρήκαν σαν στοίχεια για να "δέσουν" τις κατηγορίες, ανέβασε πάλι στα ύψη τα ποσοστά και όλο το κλίμα πάλι ανετράπει...

Φυσικά όπως και στην περίπτωση Τσοχατζόπουλου η δίκη θα είναι μια παρωδία...
Ο Τσοχατζόπουλος αυτός ο διεφθαρμένος πολιτικός φταίει για όλα όσα τον κατηγορούν...
Ομως σε ένα πράγμα έχει δίκιο...
Φταίνει και πολλοί άλλοι μαζί του...
Σημίτης κι όλα τα μέλη του τότε ΚΥΣΕΑ...
Παρακάλεσε λοιπόν να έρθουν όλοι αυτοί σαν μάρτυρες, αλλά οι "δικαστές" της παρωδίας το αρνήθηκαν ως "άσχετο με την υπόθεση"!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή άλλες φορές λένε "κάτσε να πιάσουμε έναν να ξεράσει για όλους"...
Τώρα που τον έπιασαν και "ξέρασε" του λένε δεν μας ενδιαφέρει....

Φυσικά στην δίκη της ΧΑ έχει να γίνει το έλα να δείς....
Κωμικοτραγικές καταστάσεις που έχουμε να τις δούμε πολλά χρόνια....

Ηρθε η ώρα η νεολαία να καταλάβει τι σημαίνει εκτός από προδοσία και χούντα....

Και τι είδους δικαστήρια, συλλήψεις και ενέργειες γίνονται κατά την διάρκεια δικτατορίας...

Ενα πράγμα λοιπόν να ξέρετε.
Αν παραιτηθούν οι βουλευτές της ΧΑ ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν εκλογές...
Οτι άλλο συμβεί θα είναι .....φασιστικό και χουντικό.

Κι ένα μήνυμα στους αριστερούς ψηφοφόρους και πολιτικούς του ΚΚΕ....
Προσέχετε σύντομα έρχεται η σειρά σας....

Μια μέρα πριν συλληφθεί η ΧΑ, ο Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΤΑΡ διάβαζε το καταστατικό της και τα όσα αντιδημοκρατικά και φιλοναζιστικά αναφέρει μέσα....

Π.χ. (απόσπασμα)
"... Για μας τους Ελληνες εθνικοσοσιαλιστές δεν υπήρξε ποτέ κανένα δίλημμα, ο δημοκρατικός τρόπος διακυβερνήσεως, ο βασιζόμενος στην τυχάρπαστη πλειοψηφία των πολλών, δεν είχε θέση στο κίνημά μας. Είχαμε όμως κι άλλους λόγους, πέρα από τα δεινά της δημοκρατίας, για να υποστηρίζουμε άλλες μορφές διακυβερνήσεως. Πλάι στα σκωληκόβρωτα ερείπια των δημοκρατικών κρατών βλέπαμε να φαντάζουν επιβλητικά τα οικοδομήματα των εθνών που είχαν την τύχη να οδηγούνται από μια ηγετική φυσιογνωμία. Η Γερμανία του Χίτλερ είναι φυσικά το λαμπρότερο απ’ αυτά αλλά όχι και το μοναδικό. Ετσι η επιλογή μας είναι ξεκάθαρη...." 

Ελπίζω να έχετε διαβάσει το καταστατικό του ΚΚΕ για την βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος, το οποίο υποκριτικά απέφυγε να διαβάσει ο "αδέσμευτος" μεγαλοδημοσιογράφος κ. Χατζηνικολάου.......... 

(απόσπασμα)
"....Στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, η δικτατορία του προλεταριάτου, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση. Το ΚΚΕ φιλοδοξεί να δώσει όλες του τις δυνάμεις για την οικοδόμηση της ανώτερης αυτής κοινωνίας, έχοντας πλήρη συνείδηση ότι θα είναι έργο της ίδιας της εργατικής τάξης, επικεφαλής όλων όσοι υποφέρουν από την εξουσία του κεφαλαίου, και της ουσιαστικής συμμετοχής τους, τόσο στον αγώνα για την κατάκτησή της, όσο και στη διαφύλαξη και στερέωσή της.." 

Μιας και ξεκίνησε το "κύνηγι μαγισσών" εναπόκειται πλέον στους κυβερνώντες να υποδείξουν με δικά τους κριτήρια ποιοί είναι η "εχθροί της δημοκρατίας"... 

Λάβετε θέσεις....

ΠΗΓΗ http://koukfamily.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4487.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου