Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!


20131022-142228.jpgΕντός δέκα ημερών, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Zaman, (22/10), ο εκπρόσωπος του ψευδοκράτους της βόρειας Κύπρου, Osman Ertuğ, για πρώτη φορά θα έρθει στην Αθήνα για επίσημες συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση γεγονός που σημαίνει την ντεφάκτο αναγνώριση από ελληνικής πλευράς του ψευδοκράτους της Κύπρου, σαράντα εννιά χρόνια μετά από την τουρκική εισβολή και κατοχή του βόρειου τμήματος του νησιού.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, οι δυο κυβερνήσεις, Ελλάδας και Τουρκίας,
έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν συντονισμένα στο Κυπριακό και σαν προϋπόθεση, την οποία και δέχτηκε ο υπουργός Εξωτερικών κ Βενιζέλος, ήταν η αναγνώριση του ψευδοκράτους. Έτσι ο Osman Ertuğ εντός δέκα ημερών θα έρθει στην Αθήνα ενώ την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος της κυπριακής; κυβέρνησης του κ Αναστασιάδη, Ανδρέας Μαυρογιάννης, θα φτάνει στην Άγκυρα για συνομιλίες.
Το γεγονός αυτό, δηλαδή η για πρώτη φορά υποχώρηση όλων των ελληνικών θέσεων στο κυπριακό και η αναγνώριση εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης του ψευδοκράτους, είναι αν μη τι άλλο μια καθαρή προδοσία στο μεγάλο αυτό ζήτημα. Η προετοιμασία για το φοβερό αυτό ολίσθημα από μέρους της μνημονιακής ελληνικής κυβέρνησης, είχε γίνει κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν στην Νέα Υόρκη στις 24 Σεπτεμβρίου, οι Βενιζέλος και Νταβούτογλου.
Στο βαρύ αυτό ολίσθημά που συνιστά εθελούσια εγκατάλειψη των ύστατων γραμμών άμυνας απέναντι στην τουρκική στρατιωτική εισβολή και κατοχή και στα σχέδια των Η.Π.Α. για το νησί, η ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει δια στόματος Ευάγγελου Βενιζέλου, ότι έχει τη συναίνεση και την παρότρυνση του προέδρου της Κύπρου, Ν.Αναστασιάδη, του ανθρώπου ο οποίος διέγραψε εν μια νυκτί την κυπριακή Οικονομία υπογράφοντας το γνωστό Μνημόνιο με τους Γερμανούς την Άνοιξη.
Όπως είναι φυσικό η Τουρκία έχει πολλούς λόγους να πανηγυρίζει γιατί ενώ η Κυπριακή δημοκρατία που σήμερα κυβερνάται ,από τον ένθερμο υποστηριχτή του σχεδίου Ανάν, είναι αναγνωρισμένη διεθνώς και το ψευδοκράτος φθείρονταν στην ανυπαρξία του, τώρα έρχονται οι Σαμαράς Βενιζέλος, Αναστασιάδης, να προχωρήσουν στην εγκληματική αυτή υποχώρηση και έτσι το κυπριακό από διεθνές ζήτημα εισβολής και κατοχής εκ μέρους της Τουρκίας, όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια τώρα γίνεται διμερές διπλωματικό παιχνίδι αυτών που οδήγησαν την Ελλάδα και τη Κύπρο στην οικονομική καταστροφή.
Εμείς ως πότε θα τους παρακολουθούμε από τους καναπέδες μας ;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

2 σχόλια:

  1. Θεοφάνη γεια σου...
    Φωνή βοώντος φίλε μου!...
    Δεν ξυπνάει ο Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχίζουμε την προσπάθεια της ενημέρωσης φίλε μου,δεν πρέπει να την σταματήσουμε ποτέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή