Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Κι' όμως υπάρχει τρόπος να μην κυρωθεί η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών


Γράφει ο Θεοφάνης Θ. Γκατζής
Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος
MSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού
Έφεδρος Υπαξιωματικός Στρατού Ξηράς




Μετά το πέρας του μεγαλειώδους πανεθνικού συλλαλητηρίου της Κυριακής στο Σύνταγμα η κυβέρνηση εμμένει στην απόφασή της να κυρώσει την προδοτική και κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία αντιτίθεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων! Αυτό αναμένεται να συμβεί την Παρασκευή τα ξημερώματα. Πατριώτες και πατριώτισσες η κλεψύδρα του χρόνου αδειάζει επικίνδυνα!
Οφείλουμε να αντιδράσουμε δυναμικότερα (π.χ. κλείσιμο εθνικών οδών)! Επίσης, καλούμε , τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και τους αρχηγούς των υπόλοιπων κοινοβουλευτικών κομμάτων που διαφωνούν με την εν λόγω συμφωνία να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποτρέψουν με οιονδήποτε τρόπο την ψήφισή της που θα είναι ολέθρια για τον ελληνισμό. Υπάρχουν τα μέσα, έχουν αναφερθεί διεξοδικώς, για να το επιτύχουν αυτό! Ένα μέτρο είναι να καταθέσουν αίτημα προς την κυβέρνηση να κυρωθεί η συμφωνία με την πλειοψηφία 180 βουλευτών και σύμμαχό τους σε αυτό είναι το ψήφισμα των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας που αναφέρει ότι πρέπει να κυρωθεί αυτή με την ψήφο 180 βουλευτών. Εμείς πρέπει να απαιτήσουμε από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να παραιτηθούν από τα κοινοβουλευτικά έδρανα αν πράγματι επιθυμούν πράγματι να μην ψηφιστεί η συμφωνία!
Ο ελληνικός λαός θα τους χρωστάει αιώνια ευγνωμοσύνη αν πράξουν τα αυτονόητα. Ας ακολουθήσουν το παράδειγμα του πρώην Προέδρου της Κύπρου Τάσου Παπαδόπουλου που αντιτάχθηκε σθεναρά στην μη ψήφιση του σχεδίου Ανάν πηγαίνοντας κόντρα στους εκβιασμούς και τις απειλές που δέχτηκε από τα ξένα κέντρα εξουσίας. Αλλιώς κινδυνεύουν να κατηγορηθούν από τους Έλληνες πολίτες ότι δεν έπραξαν τα δέοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου