Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: «Παραβίασες όσα συμφωνήσαμε μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»!


kammenos_tsipras
«Έχεις χάσει τη δεδηλωμένη, εγώ δεν συμμετέχω σε κυβέρνηση με τα πιόνια των εργολάβων και με τον υπηρεσιακό Μεϊμαράκη που σου έλεγε να υπογράψεις οτιδήποτε σου φέρουν μπροστά»
«Παραβίασες όσα συμφωνήσαμε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Δεν ξέρω, σε εκβιάσανε, αλλά δεν ελέγχεις πλέον το κόμμα σου. Περισσότεροι από 40 θα σου φύγουν, κι εσύ πας να φτιάξεις κυβέρνηση με Σταύρο Θεοδωράκη και με Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος σε προέτρεπε να αφήσεις τους τακτικισμούς και να υπογράψεις ό,τι σου δώσουν. Εγώ σε στήριζα και σε στηρίζω, αλλά δεν θα έχεις πλέον τη δεδηλωμένη και, για να μείνεις στην εξουσία, θα συνεργαστείς με τα όργανα των εργολάβων και των καναλαρχών. Εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να υπηρετήσουμε μια συμφωνία που στερεί τη χώρα από την εθνική ανεξαρτησία της και είναι αποτέλεσμα παραβίασης των όσων συμφωνήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο. Αύριο θα αποφασίσουν τα όργανα των ΑΝΕΛ για το τι θα πράξουμε».
Αυτά είπε ο Πάνος Καμμένος στον Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας στον πρωθυπουργό που έφερε το Μνημόνιο- μαμούθ στην Ελλάδα ότι δεν υπάρχει περίπτωση, πρώτον, να υπηρετήσει τέτοιου είδους συμφωνία και, δεύτερον, καμία περίπτωση να κυλιστεί σε πολιτικό βούρκο ταυτιζόμενος και συμπλέοντας με τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον οποίο θεωρεί βαποράκι των καναλαρχών, ή και με τον Μεϊμαράκη, ο οποίος είναι μεταβατικός-υπηρεσιακός αρχηγός της ΝΔ.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του crashonline, ο Πάνος Καμμένος παραμένει αμετακίνητος στις αντιμνημονιακές θέσεις του, όπως και το σύνολο των βουλευτών του. Για τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, παραμένει ανεξήγητο πώς ο πρωθυπουργός παραβίασε όσα συμφώνησε μαζί του και με τους άλλους αρχηγούς μπροστά στον Πρόεδρο της δημοκρατίας και πώς, στην κυριολεξία, τους εξαπάτησε όλους χωρίς να ενημερώσει για τον εκβιασμό που πιθανότατα εδέχθη ή για την αλλαγή σκέψης του πριν και κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής.
Ο Πάνος Καμμένος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αποχώρηση από την κυβέρνηση, και φυσικά δεν πρόκειται να υπογράψει ούτε την ενεχειρίαση 50 δισ. της δημόσιας περιουσίας ούτε τα σφαγιαστικά μέτρα για τα νησιά, τους συνταξιούχους και την άμυνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου