Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη ο σοσιαλιστής πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας... Τι θα γίνει με τους δικούς μας πρώην και νυν;Ο σοσιαλιστής τέως πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Ζοζέ Σόκρατες συνελήφθη την Παρασκευή στο πλαίσιο έρευνας για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά, ανακοίνωσε η εισαγγελία.

Εκτός από τον Σόκρατες τις τελευταίες ημέρες συνελήφθησαν ακόμη τρεις άνθρωποι, οι οποίοι παρουσιάστηκαν χθες ενώπιον του δικαστή, επεσήμανε η εισαγγελία σε ανακοίνωσή της

Έρευνες έχουν γίνει σε πολλές τοποθεσίες από περισσότερους από 60 δικαστικούς, τελωνειακούς και αστυνομικούς, προσθέτει η ανακοίνωση

Ο Σόκρατες, 57 ετών, συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας παρουσίαστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και προφυλακίστηκε!


Η έρευνα αφορά τραπεζικές συναλλαγές και μεταφορές χρημάτων αγνώστου προελεύσεως, σημείωσε η εισαγγελία.

Η σύλληψη του Σόκρατες, (πρωθυπουργός από το 2005 έως το 2011), έγινε τη χειρότερη δυνατή στιγμή για τον δήμαρχο της Λισαβόνας Αντόνιο Κόστα, ο οποίος αναμένεται να οριστεί γενικός γραμματέας του Σοσιαλιστικού Κόμματος, του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης

Ο Σόκρατες υπέστη συντριπτική ήττα στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2011, τις οποίες κέρδισε το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα του νυν πρωθυπουργού Πάσους Κοέλιου. 

Τότε ο Σόκρατες παραιτήθηκε από γενικός γραμματέας του Σοσιαλιστικού Κόμματος και αργότερα ξεκίνησε μια νέα καριέρα ως τηλεοπτικός σχολιαστής για το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTP.

Το όνομα του τέως πρωθυπουργού της Πορτογαλίας έχει αναφερθεί στο παρελθόν στο πλαίσιο μιας έρευνας για διαφθορά όταν ακόμη ήταν υπουργός Περιβάλλοντος, όμως η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο το 2010.
πηγή
ΣΧΟΛΙΟ

Αντε και στα δικά μας...

Εμείς έχουμε και μπόλικους.... και σοσιαλιστές.... και όλων των ειδών...

Εχουμε όμως και κάτι χειρότερο από τους Πορτογάλους...

Οι δικοί μας δεν είναι μόνο απατεώνες αλλά και προδότες....


ΠΗΓΗ koukfamily.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου