Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Δελτίο τύπου ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ με έδρα την Κατερίνη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 



Καταναλωτικής οργάνωσης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ με έδρα την Αθήνα, οδός Ραγκαβή 101 τηλ. 2106457133, 6977417052

ΘΕΜΑ: ΑΝΟΙΞΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

______________________________________

Σας ενημερώνουμε ότι νέο γραφείο της καταναλωτικής οργάνωσης « ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ » άνοιξε στην Κατερίνη επί της οδού Ηφαίστου 5-7 ( πλησίον Δημαρχείου).



Σκοπός του Σωματείου είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων για την ενημέρωση των δανειοληπτών και των ατόμων που επιθυμούν να δανειοδοτηθούν από οποιοδήποτε φορέα η πρόσωπο για τις νόμιμες διαδικασίες που ισχύουν στην κατάρτιση των δανείων σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας, τους Ευρωπαϊκούς κανόνες και του νόμου τα κράτη.

Ο Σκοπός του Σωματείου επιδιώκεται:

· Με την κριτική στάση και τη συλλογική δράση του πολίτη.



· Με τον εντοπισμό, τη μελέτη και την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τους δανειολήπτες





· Με την ενημέρωση και ενεργοποίηση των πολιτών για τη διεκδίκηση των εξόδων προμήθειας δανείων που ενδεχομένως έχουν καταβάλλει στις τράπεζες που έχουν δανειοθετηθεί.



· Με την προάσπιση, τη διασφάλιση και τη διεύρυνση των δικαιωμάτων του πολίτη-δανειολήπτη ενάντια στους καταχρηστικούς όρους που η κάθε τράπεζα επιβάλλει.

· Με την προστασία του καταναλωτή-δανειολήπτη από προϊόντα και υπηρεσίες που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια του ή προσβάλλουν την αξιοπρέπεια και την αισθητική του.



· Με την ενημέρωση των δανειοληπτών πολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερχρέωσης και αδυνατούν ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις των οφειλών τους για την διαδικασία τους Ν. 3869/2010 και Ν.4161/2103, καθώς και παρεμφερείς διατάξεις περί ρύθμισης και απαλλαγής των χρεών τους.



Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ είναι ένα κίνημα που γεννήθηκε μέσα από την δραστηριοποίηση των ίδιων των ενεργών πολιτών που θέλησαν να πάρουν μέρος στην επίλυση των προβλημάτων των δανειοληπτών και το καταφέρνουν σιγά-σιγά.


Η καταναλωτική οργάνωσή μας είναι αναγνωρισμένο σωματείο με την υπ’ αρ. 4236/2007 απόφαση του Μονομελές Πρωτοδικείου Αθηνών - εκούσια δικαιοδοσία με έδρα την Αθήνα , οδός Ραγκαβή 101 Γκύζη, και εγγεγραμμένο στο ΙΝΚΑ - ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ενημερώνει και ενεργοποιεί τους πολίτες για τη διεκδίκηση των εξόδων προμήθειας δανείων που έχουν καταβάλλει στις τράπεζες που έχουν δανειοδοτηθεί.
Με υποστήριξη των δανειοληπτών διεκδικούνται αυτά και επιστρέφονται στους δανειολήπτες

Επίσης ασχολούμαστε με την ενημέρωση στα αιτήματα δανειοληπτών μελών μας για υπαγωγή στο ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ Ν.3869/2010 για απαλλαγή και ρύθμιση του υπολοίπου των χρεών των δανειοληπτών.


Διασφάλιση δικαιωμάτων
Μέσα από καταγγελίες διασφαλίζει τα δικαιώματα του πολίτη-δανειολήπτη ενάντια στους καταχρηστικούς όρους που η κάθε τράπεζα επιβάλλει.


Η κίνηση μας είναι κοντά στις ανάγκες δανειολήπτη!!!
Γίνε μέλος και διεκδίκησε τα δικαιώματα σου.

Βοηθάμε συμβουλευτικά τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες για να απαλλαγούν από μέρος ή το σύνολο της οφειλής τους και να ρυθμίσουν το υπόλοιπο.



Τα σημερινά γραφεία της οργάνωσης είναι:



ΑΘΗΝΑ- ΕΔΡΑ

Ραγκαβή 101,

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΛΑΡΙΣΑ

Κύπρου 40-42

Καθώς και τα ισόγεια με την επωνυμία

Ταυτότητα Δανειοληπτών

ΛΑΡΙΣΑΣ, οδός Γρηγορίου Ε’3

ΒΟΛΟΥ, οδός Κ.Καρτάλη 199

ΠΑΤΡΑΣ οδός Σατωβριάνδου 19

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ οδός Υψηλάντου 66

ΗΡΑΚΛΕΙΟ οδός Μονοφατσίου 5

ΑΘΗΝΑΣ – ΚΕΝΤΡΟ οδός Καποδιστρίου 8-10

ΛΑΜΙΑΣ οδός Λεωνίδου 19.

Όλα τα υπάρχοντα αλλά και τα μελλοντικά Τα γραφεία του σωματείου με την επωνυμία

«ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ » που έχει έδρα την Αθήνα , οδός Ραγκαβή 101 Γκύζη, παραχωρούνται προς χρήση προς τον πολιτικό φορέα των δανειοληπτών με την επωνυμία «Tαυτότητα Forum» το οποίο είναι αναγνωρισμένο σύμφωνα με την υπ’αρ. 493/2013 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών.





Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου