Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

Το ιστολόγιο koukfamily έκλεισε 7 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο!
Το ιστολόγιό μας κλείνει σήμερα τα 7 χρόνια.

Πριν ακριβώς 7 χρόνια, στις 8 Οκτωβρίου του 2008 σε μια άλλη μακρινή εποχή, πριν το ξεφάντωμα της προδοσίας στον τόπο μας, ένα απόγευμα αποφασίσαμε μαζί με την Εύη να φτιάξουμε ένα μικρό οικογενειακό ιστολόγιο.
Με μεράκι φτιάξαμε το πρότυπο και ξεκινήσαμε.
Μπορείτε να δείτε την ιστορική πρώτη μας ανάρτηση. ΕΔΩ

Σκοπός μας ήταν η έκφραση μας μέσα στο χάος του διαδικτύου, αλλά κυρίως η επικοινωνία με έναν άγνωστο, για μας, κόσμο που βρισκόταν εκεί "έξω"...

Αρχές μας ορίσαμε την ευπρέπεια, την ευγένεια και την αξιοπρέπεια.
Οι βωμολοχίες και οι προσωπικές χυδαίες υβρείς και προσβολές μας βρήκαν κάθετα αντίθετους και αυστηρούς και θεωρήσαμε ως χρέος μας να τις αφήσουμε έξω από το "πνευματικό μας διαδικτυακό παιδί"...

Από τότε "κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι"...

Φτάσαμε αισίως και πρώτα ο Θεός στις 18.000 περίπου αναρτήσεις, στα 7.250 περίπου σχόλια και στο 3.700.000 επισκέψεις.

Μέσα από την συμμετοχή όλων σας (συνεργατών, φίλων, σχολιαστών, αναγνωστών και επισκεπτών) το μικρό οικογενειακό μας ιστολόγιο βρέθηκε μερικές φορές σε αξιοζήλευτη θέση.

Βρέθηκε στο ΤΟΡ 100 των ιστολογίων του sync.gr για χρόνια... (ΕΔΩ)
Μπορείτε να το δείτε στα Links μεγάλων ιστοσελίδων.
Βρέθηκε να έχει δημοσιεύσεις σε εφημερίδες!!!
Πλήθος άρθρων του αναδημοσιεύονται σε δεκάδες ιστολόγια.
Παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του Τέρενς Κουϊκ.(ΕΔΩ)
Βρέθηκε στο στόχαστρο αντιπάλων. (ΕΔΩ)
Είχε όμως και βραβεύσεις από φίλους (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ) και δημόσια ευχαριστήρια (ΕΔΩ)

Υπερασπίστηκε την πατρίδα, την ελληνική οικογένεια, την Πίστη μας.
Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε γραμμή ακομμάτιστη από την πρώτη στιγμή γι αυτό ποτέ δεν θα δείτε καμιά ανάρτησή μας να εκθειάζει κάποιο κόμμα...
Στηλιτεύσαμε αλλά και επιβραβεύσαμε πολιτικά ή άλλα πρόσωπα και μόνο, όσον αφορά την στάση τους υπέρ ή κατά της πατρίδας μας και των συμφερόντων της...

Το ιστολόγιό μας κατηγορήθηκε από ακροαριστερούς για φασιστικό...
Κι από ακροδεξιούς για χαλαρό και φιλοαριστερό....
Αλλά όλες οι κατακρίσεις μας βρήκαν ενωμένους και σταθερούς και πάνω από όλα, ταγμένους πλάι μας εσάς, τους καλούς μας φίλους.

Πριν απαριθμήσω όσους συμμετείχαν μέχρι σήμερα στην διαδικτυακή προσπαθειά μας, θέλω να ευχαριστήσω τον καλό φίλο, συνεργάτη και φύλακα άγγελο του ιστολογίου μας τον αγαπητό μου Ποσειδώνα ο οποίος απέκτησε πλέον και το δικό του εξαιρετικό ιστολόγιο "Η Πλατυτέρα των Ουρανών".
Ο Ποσειδώνας έχει αναλάβει εθελοντικώς την ενημέρωση μας με πλήθος μηνυμάτων κυρίως μέσω του Google+ που μας κρατούν μέσα στην επικαιρότητα. Παράλληλα ελέγχει τα σχόλια, αλλά προσέχει και το τσατάκι του ιστολογίου μας, το οποίο πολύ συχνά γίνεται στόχος αηθούς επίθεσης (μιας και είναι πιο ευάλωτο λόγω αμεσότητας).

Επίσης θέλω θερμά να ευχαριστήσω την καλή μου φίλη Μάγδα Λαράη για τις καθημερινές ενημερώσεις που μου στέλνει εδώ και χρόνια με προσωπική της επιλογή θεμάτων από δεκάδες ιστολόγια.

Στο ιστολόγιό μας έγραψαν και γράφουν αξιόλογοι συνεργάτες-αρθρογράφοι:

Η καλή φίλη δημοσιογράφος και συγγραφέας κ. Μαίρη Καρά, ο αγαπητός μας καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Πιπερόπουλος, ο καθηγητής Γεωστρατηγικής κ. Νίκος Λυγερός, ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Ιωάννης Ασλανίδης ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο αγαπητός μας γιατρός Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας, ο δημοσιογράφος κ. Στάθης Διομήδης, η αγαπητή μας φίλη blogger Ονειροπαγίδα, o δημοσιογράφος συγγραφέας και τουρκολόγος κ. Νίκος Χειλαδάκης, ο κ. Γεώργιος Δημητράκης, ο κ. Μιχάλης Τζανάκης, ο αγαπητός μου φίλος Διάκος κι ο Δικέφαλος.

Το ιστολόγιό μας φιλοξενεί τακτικά απόψεις αλλά και λογοτεψνικά κείμενα επωνύμων σχολιαστών, αναλυτών και λογοτεχνών όπως:

Η Θώμη Παριανού, ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο κ. Παναγιώτης Αποστόλου, ο κ. Αριστοτέλης Βασιλάκης, ο κ. Χαράλαμπος Μηνάογλου, ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, ο αμυντικός αναλυτής κ. Ιωάννης Θεοδωράτος, ο Σάββας Καλεντερίδης, ο κ. Χρίστος Γούδης, ο Στρατής Μαζίδης, ο Στέλιος Συρμόγλου, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Νίκος Χιδίρογλου, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Νατσιός, ο π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος, ο κ. Κώστας Λάμπος, ο Δημήτρης Περδίκκης, ο Θεοφάνης Γκατζής, ο κ. Ομηρος Αλεξάνδρου, ο κ. Ντίνος Ορφανός, ο κ. Αντώνης Γρυπαίος κ.α.

Αλλά και άρθρα κι αναρτήσεις ανωνύμων ή επωνύμων ιστολόγων όπως:

Ο καλός μου φίλος ο Cummulus, η καλή μου φίλη συγγραφέας - ερευνήτρια Ναυτικής Ιστορίας Κρίστυ Ιωαννίδου από το Περί Αλός, Ο Μπαρμπανίκος Αρβανίτης, ο Τρύφωνας από το Ηπειρος Ελλάς, ο καλός φίλος ο Λουκάς Συμπέρας του εξαιρετικού Geopolitics & Daily News, η Χριστίνα Σαλεμή από το JusticeForGreece, o φίλος μου ο Ακης από τον Σύνδεσμο ΕΛΛΑΣ, η ονειροπαγίδα και ο petaloudas με τα Λόγια του Αέρα, ο Δημήτρης ο E-RODIOS, ο Ακης από το Υπόγεια Τάξη, ο φίλος μου ο Κώστας του Αλήθεια και Ειλικρίνεια, ο Κώστας από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο φίλαθλων ΑΕΚ Λάρνακας, ο φίλος Θέμης από το Newsalamina, το Τόνοι και Πνεύματα, το φιλικό μας Αντιπαρακμή, το Ας Μιλήσουμε Επιτέλους, το Ελλήνων Αφύπνιση, το εξαιρετικό Αιέν Αριστεύειν με τους Θωμά, Ιωάννη κι Αρίσταρχο, το φιλικό μας ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, η Επιλαρχία του καλού μου φίλου του Ιλαρχου, η Ιδεοπηγή του Κλεισθένη, η Κλασσικοπερίπτωση του φίλου Τάσου, το Λευτεριά, το Προεδρική Δημοκρατία του Πέτρου Χασάπη, το Ξυπνήστε ρε, το Οδεύοντας της φίλης μας της Αργυρούλας, τα παιδιά της Ομάδας Παυσανίας, ο φίλος μου ο ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ, ο ΠαπαΗλίας Υφαντής με το ΥΠΕΡΒΑΣΗ, η Αλεξάνδρα ηΤράγκα με τον Κοντυλοφόρο, το Γεράκι του Αιγαίου ο Γιώργος Ανεστόπουλος, ο JohnPatras του Bloggertips, o Λόγιος Ερμής, το paideia.gr, το Greek Alert, το Defencenet, η καλή μου φίλη η Σαλογραία, o Φώτης του EFEN PRESS, o Αλέξης του Cretan Patriot, το ΑΗΔΟΝΙ, το Δελφινάκι, το ΑντιΝέα Τάξη Πραγμάτων, ο Γρηγόρης ο ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ, ο Δημήτρης Δοϊνάκης, η Φωτεινή με την Διαδρομή, το Πενταπόσταγμα, το apnea.gr, η Σοφία με το ΑΕΝΑΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ο Γιώργος Λάιος και το Παλλήνη Press, το kranosgr, ο imaginos και το Υγρόν Πυρ, το Ζειδώρον, το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ, το Στοχασμός - Πολιτική, ο Κυριάκος Κυριακόπουλος από το Νέο Ελληνικό Φόρουμ, ο Φιλίστωρ από το Θεματα Εληνικής Ιστορίας, ο φίλος Βετεράνος, ο Νικόλας από το THIVA POST, το olympia.gr, το Ελλήνων Παλιγγενεσία, η Freepen.gr, το ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, ο Γιώργος Θαλάσσης και το Εκτακτο Παράρτημα, ο Yanni Spiridakis με το Yannidakis, τα παιδιά από την Floga.gr, το ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ και άλλοι πολλοί... (να με συγχωρέσουν όσοι ξεχνάω)...

Στα 7 χρόνια αυτά "χάσαμε" έναν καλό φίλο τον Βαγγέλη τον Πειραιώτη... (ΕΔΩ)
Ενας καλός φίλος έφυγε μετανάστης στην Αυστραλία ο Αλέξανδρος (ΑΔΗΣ) του SeeGreek. (ΕΔΩ) αλλά ευτυχώς ξαναέχουμε πάλι επικοινωνία μέσα από το καινούργιο του ιστολόγιο SeeGreek2 (ΕΔΩ)

Αποκτήσαμε όμως και καλούς φίλους, την Αρετή (Πάστα Φλώρα) τον Angel of Τime, τον Κώστα τον Κρατερό, τον Διόνυσο, την Φαίη, τον Γιάννη Δημήτρουλα από την Αυστραλία, τον Οδυσσέα Π., τον Γιάννη, την Ελένη τον Θανάση τον Λοχαγό, τον Αρη, την Αναστασία τα παιδιά που μιλάμε καθημερινά στο τσατάκι μας....

Φίλοι μου βρεθήκαμε σε δύσκολους καιρούς για την πατρίδα και τον λαό μας.
Κυβερνήσεις αλλάζουνε. Μνημόνια μας φορτώθηκαν. Η εθνική ανεξαρτησία χάθηκε. ο λαός μας εξαθλιώνεται μέρα με την μέρα. Εκατομμύρια λαθρομετανάστες έρχονται.
Ομως οφείλουμε να δώσουμε την μάχη μας για μια καλύτερη Ελλάδα έστω και σε ένα κόσμο τον οποίο η Νέα Τάξη διαλύει με την ανηθικότητά και πολτοποιεί με την παγκοσμιοποίησή της...

Πολλοί μας κατηγορούν, τους ιστολόγους, ότι το έχουμε ρήξει στο γράψιμο και χάνουμε την ουσία που είναι η ενέργεια...
Ας μην λησμομούμε όμως ότι οι επαναστάσεις ξεκινούν με την πέννα και τελειώνουν με το ξίφος...
Αυτό μας διδάσκει η ελληνική και παγκόσμια ιστορία...

Σας ευχαριστούμε όλους συνεργάτες, φίλους, σχολιαστές, αναγνώστες και επισκέπτες για όλα αυτά τα χρόνια που βρεθήκατε στο πλάι μας.

Ο Θεός να μας/σας έχει όλους καλά.

ΘΑΝΟΣ

ΥΓ. Σήμερα και αύριο το ιστολόγιό μας θα έχει σαν εικόνες επικεφαλίδας τις πρώτες 2 εικόνες που είχαμε επιλέξει τότε στις πρώτες ημέρες λειτουργίας του με την Εύη....

ΥΓ2. Σας παραθέτω την επετειακή αφίσα που μας έστειλε η καλή μας φίλη Μαίρη Καρά την οποία ευχαριστούμε πάρα πολύ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου