Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!


ΕΣΣΕΤ' ΗΜΑΡ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΝΟΜΟΣ  N.E.S.A.R.A – ILLOUMINATI – BATIKANO - ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Στο το παρόν άρθρο θα αναφέρω πολύ περιληπτικά το πως λειτουργεί το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα, ποιοί το δημιούργησαν, κυρίως για ίδιον όφελος, και πως καταδυναστεύουν τον πλανήτη μας και τους κατοίκους του, ορισμένες οικογένειες που παρουσιάζονται με διάφορα ονόματα, όπως Ιλλουμινάτοι, Ιησουίτες, Νέα τάξη, κλπ, καθώς και το Βατικανό !
Οι υγιείς δυνάμεις του πλανήτη που εδώ και 30 χρόνια άρχισαν να οργανώνονται σε πολλά κράτη, όλους τους παραπάνω τους αποκαλούν "Cabal", δηλαδή "Κλίκα".
Δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της Γης βρίσκεται σε πλήρη άγνοια όλων αυτών. Το μεγαλύτερο μέρος του παρόντος άρθρου στηρίζεται στις ομιλίες των μελών του συμβουλευτικού οργανισμού EI-END, του οποίου πρόεδρος είναι ο ομογενής μας ιατρός Εμμανουήλ Λαμπράκης και είναι πλήρως τεκμηριωμένες !
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ
Το 1929 έως το 1933 δημιουργήθηκε η B.I.S. (BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS) - Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Στο τέλος της κάθε ημέρας ότι συναλλαγή γίνεται από τον κάθε άνθρωπο στην υφήλιο και οποιαδήποτε συναλλαγή εταιρείας κλπ γίνεται εκκαθάρισις από την B.I.S. Η τράπεζα αυτή δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο από όλα τα κράτη του κόσμου. Ο βασιλιάς Γεώργιος ο Α' ήταν ο αντιπρόσωπος της Ελλάδος στη δημιουργία της B.I.S. και εκεί συνέβαλε η Ελλάδα με δύο εκατομμύρια δολάρια. Σε διάστημα 33 ημερών από την ημέρα της δημιουργίας της B.I.S. η τράπεζα περιήλθε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Ρόθτσάϊλντ, όπως και η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ η Federal Reserve (FED) η οποία είναι η δύναμις που κυβερνάει την Αμερική και τον κόσμο ολόκληρο από το 1933 και εντεύθεν οπότε και η Αμερική δήλωνε πτώχευση .Το ίδιο συνέβη και το 1944 με την Παγκόσμια Τράπεζα, το ίδιο με Δ.Ν.Τ .
Η οικογένεια των Ροθτσάίντλ είναι Εβραίοι-Χαζάροι. Οι Χαζάροι (Τουρκομογγολικό φύλλο) δημιούργησαν την αυτοκρατορία τους το 7ο μ.Χ. αιώνα μεταξύ Ευξείνου Πόντου και Κασπίας Θάλασσας και ασπάσθηκαν σαν θρησκεία την Εβραϊκή. Η αυτοκρατορία τους διαλύθηκε τον 11ο αιώνα μ.Χ. από τους Ρώσους και διασκορπίσθηκαν σε όλο τον κόσμο. Από αυτούς προέρχονται οι Σιωνιστές. Το σημερινό Ισραήλ κατοικείται κατά 95% από Χαζάρους (Ασκενάζι) και 5% από Ιουδαίους (Σεφαραδίτες). Οι Χαζάροι σήμερα αποτελούν το 0,17% του πληθυσμού του πλανήτη. Κατέχουν όμως το 92% των θέσεων εξουσίας σε όλες τις χώρες . Πώς είναι δυνατόν αυτή η μεγάλη μειονότητα του ανθρωπίνου γένους να κρατά τις τύχες όλου του κόσμου; Το έχουνε πετύχει με ένα πολύ απλό σύστημα. Ένα σύστημα δέκα τραπεζών. Το 52% των μετοχών αυτών των τραπεζών ανήκει στην οικογένεια Ρόθτσάϊλντ. Οι υπόλοιποι είναι Ρόκεφέλερς η οικογένεια Μέλον, η οικογένεια Σήφ, η οικογένεια Οπενχάϊμερ, η οικογένεια Ντιμέντιτσι, κλπ. Συνολικά δέκα οικογένειες κατέχουν όλο το τραπεζικό σύστημα της Γης! Δικιά τους είναι η B.I.S., η παγκόσμια τράπεζα, το Δ.Ν.Τ. Δική τους η τράπεζα της Ελλάδος, Η Εθνική Τράπεζα, η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, η Κεντρική της Γαλλίας.  Σε όλα τα κράτη στον κόσμο με ελάχιστες εξαιρέσεις οι κεντρικές τράπεζες είναι ιδιοκτησία των Ρόθτσάϊλντ κλπ.
Το 1944 έγινε μία σύνοδος στο Bretton Woods, μιά μικρή πόλη των Η.Π.Α. στο New Hampshire της πολιτείας της Νέας Αγγλίας. Στη συνάντηση πήραν μέρος 44 κράτη τα οποία ήταν σύμμαχοι στον Β' ΠΠ, με σκοπό να δουν πώς θα διαχειριστούν τις αποζημιώσεις των Γερμανών από τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. Αυτός ήταν ο λόγος που προέβαλαν δημόσια για το σκοπό της συνάντησης. Εκεί λοιπόν δημιουργήθηκε η νομοθεσία για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Δ.Ν.Τ.(Διεθνές Νομισματικό Ταμείο). Αυτό δεν ήταν το σημαντικό - το σημαντικό ήταν ό,τι δημιουργήθηκε η <Τριμερής Επιτροπή Χρυσού> με αντιπροσώπους από Γαλλία, Βρετανία και Αμερική και η οποία για 50 χρόνια διαχειρίζεται όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη (The World Trust = παγκόσμιο καταπίστευμα) τα οποία όμως τα ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ !
Η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτήν την συνεδρίαση στο Bretton Woods και συνέβαλε με 5 εκατομμύρια δολάρια γι' αυτό τον σκοπό. Σαν αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της μερίδιο (καταπίστευμα) το οποίο σήμερα είναι περίπου 335 τρισεκατομμύρια δολάρια. Το αρχικό ποσόν που εδόθη, επενδύθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε πολύτιμα μέταλλα, πετρέλαια, κλπ και γι' αυτό σήμερα έχει φθάσει σ' αυτό το αστρονομικό ποσό. Το ίδιο έχει συμβεί και με τα καταπιστεύματα των άλλων κρατών. Υπ' όψη ότι τα κέρδη από τις επενδύσεις του παγκόσμιου καταπιστεύματος είναι ένα γιγαντιαίο ποσό, μιλάμε για 5ακις, 6ακις, 7ακις. Μόνο ο απολογισμός του 2012 έχει 272 μηδενικά από πίσω του στο παγκόσμιο καταπίστευμα  (World Trust).
Για να δοθεί όμως η περιουσία αυτή στα διάφορα έθνη πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες διαδικασίες. Χρειάζονται τρείς προϋποθέσεις για να περάσει η περιουσία στις χώρες στις οποίες ανήκει. Το πρώτο είναι να υπάρχει Project δηλαδή να υπάρχει ένας σκοπός για τον οποίο αιτούνται τα χρήματα. Στην προκειμένη περίπτωση το Project ονομάζεται Ελλάδα - Ελληνισμός. Το δεύτερο που χρειάζεται είναι το μέσον, το χρηματοοικονομικό εργαλείο δηλαδή, η εγγυοδοσία. Το τρίτο κομμάτι λέγεται θεσμός στην Ελλάδα. Θεσμοί στην χώρα μας είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Οικονομικών, ο Αρχιεπίσκοπος, και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την τοπική αυτοδιοίκηση με την ονομασία "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ", οι Δήμαρχοι ! Μόνον αυτοί μπορούν να πάρουν χρήματα από το καταπίστευμα.
Μέχρι τώρα όμως κανείς δεν το έκανε για να ευημερήσει η χώρα μας. Για να καταλάβουμε καλύτερα, όταν το 2000 ανέλαβε Πρόεδρος της Ρωσίας ο Πούτιν, πήρε από το καταπίστευμα της χώρας του, 155 τρις δολάρια και την ανάστησε μέσα σε δύο χρόνια !
Για να γίνουν περισσότερο κατανοητά όλα αυτά πρέπει να ανατρέξουμε στο 1938 λίγο πριν τον Β'ΠΠ όταν οι Αμερικανοί μόνο από μία χώρα, τις Φιλιππίνες φόρτωσαν ένδεκα πολεμικά πλοία χρυσό και τον πήραν με σκοπό υποτίθεται να διασωθεί από τυχόν επίθεση των Ιαπώνων. Από την Κίνα πήραν επτά πολεμικά πλοία γεμάτα χρυσό με σκοπό να τον διασώσουν και πάλι από τυχόν επιδρομή των Ιαπώνων. Έτσι λοιπόν όταν έπαιρναν τον χρυσό από τις Φιλιππίνες και από την Κίνα τα οποία είναι δύο μικρά παραδείγματα, επειδή δεν το έκαναν μόνο από αυτές τις δύο αλλά και από την Ελλάδα και από όλα τα κράτη της γης, έπρεπε να δώσουν ομόλογα χρυσού με την υπόσχεση ότι μετά από 60 χρόνια θα επέστρεφαν το χρυσό στις χώρες από τις οποίες τον πήραν και έδιναν αυτά τα ομόλογα με ένα επιτόκιο γύρω στο 3%.
Το 1970 ο πρόεδρος Νίξον έδωσε πίσω στους κινέζους ένα μέρος,200.000 τόνους χρυσό υπό την προϋπόθεση να μην κάνουν καμία κίνηση εκτός Κίνας και να εξασφαλιστεί η εθνικιστική Κίνα η Ταϊβάν . Ήθελε να διασφαλίσει την συνεργασία των Κινέζων να μην επιτεθούν στην Ταϊβάν. Όταν το 1998 έληξε η προθεσμία των 50 ετών οι Κινέζοι ζήτησαν το χρυσό τους πίσω.
Η Federal Reserve αρνήθηκε να επιστρέψει όλο τον χρυσό στην Κίνα λέγοντας πως οι 200.000 τόνοι που έδωσε ο Νίξον δημιουργούσαν την προϋπόθεση ότι δεν θα υπήρχε άλλη απαίτηση από πλευράς Κίνας. Έγινε όμως μία μήνυση από πλευράς Κίνας στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης το οποίο δικαίωσε την Κίνα. Έτσι λοιπόν η Federal Reserve υπεχρεούτο να επιστρέψει στην Κίνα όλο τον χρυσό που είχε πάρει το 1938. Η συμφωνία επιτέλους κλείστηκε και θα φόρτωναν τον χρυσό το πρωί της 12ης Σεπτεμβρίου 2001 για την Κίνα. Στις 10 Σεπτεμβρίου 2001 είχε συμφωνηθεί να αρχίσει το νέο τραπεζικό σύστημα, με βάση το χρυσό, από την νέα Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ, η οποία παραμέριζε την ιδιωτική FED .
Καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν δύο κοσμογονικές αλλαγές. Η μία είναι ο επαναπατρισμός του χρυσού στην Κίνα που θα άρχιζε την 12η Σεπτεμβρίου 2001 ενώ η δεύτερη είναι η λειτουργία της νέας Κεντρικής Τράπεζας της Αμερικής που ήταν βασισμένη στην ισοτιμία χρυσού. Η νέα αυτή τράπεζα ήταν εγκατεστημένη στους γνωστούς μας "διδύμους πύργους" της Ν.Υόρκης!
Η Janet Reno όταν ανέλαβε Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ το 1993(Υπουργός Δικαιοσύνης) επί προέδρου Μπιλ Κλίντον, επανέφερε τον χρυσό στην Αμερική και τον αποθήκευσε σε τέσσερα συγκεκριμένα σημεία. Έτσι λοιπόν υπήρχε ο χρυσός για να μπορέσει να στηριχθεί το καινούριο δολάριο. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στις 10 το πρωί θα ανακοινώνετο η λειτουργία της νέας Κεντρικής Τράπεζας της Αμερικής και στις 12 Σεπτεμβρίου του 2001 θα γινόταν ο επαναπατρισμός του χρυσού στην Κίνα, ούτως ώστε να αρχίσει να μπαίνει σε μία σειρά το παγκόσμιο γίγνεσθαι μετά από όλη αυτή τη ληστρική επιδρομή των 50 ετών από το Bretton Woods μέχρι το 1995.
Όλοι μας όμως γνωρίζουμε τι έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001,η εσκεμμένη πτώση των "διδύμων πύργων"!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ (O.I.T.C)
Όπως ανέφερα παραπάνω η  <Τριμερής Επιτροπή Χρυσού>, η οποία κατεύθυνε όλες αυτές τις οικονομικές δραστηριότητες από το Bretton Woods από το 1944 μέχρι το 1995, κατέκλεψε όλα ή ένα μεγάλο μέρος των περιουσιακών στοιχείων, δημιούργησε αυτό που ονομάζετε Ν.Τ.Π. (Νέα Τάξη Πραγμάτων) την οποία προσπαθούν να μας επιβάλουν με το ζόρι, όπως επίσης δημιούργησε αυτό που ονομάζουμε The Industrial Military Complex δηλαδή το Βιομηχανοστρατιωτικό Σύμπλεγμα το οποίο χρησιμοποιεί η Ν.Τ.Π. ως βίαιο τρόπο επιβολής της δικής της άποψης.
Ποιοί ήσαν αυτοί που έλαβαν μέρος σε αυτή τη ληστρική συμμορία ; Ο Henry Kissinger, George Bush Senior, George Bush Junior, Rumsfeld,ο Πάπας Βενέδικτος και ακόμα πολλά άλλα άτομα ανάμεσα στα οποία υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι των βιομηχανιών και των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι είχαν κάνει μια σπείρα για να "φάνε" όλη την περιουσία του ανθρωπίνου γένους. Δέσμευαν δηλαδή 100 τόνους χρυσού, φτιάχνανε 500 ομόλογα της τραπέζης City Bank ή οποιασδήποτε άλλης τράπεζας, τα πουλάγανε στο χρηματιστήριο και συλλέγανε τους κόπους και τους ιδρώτες όλων των ανθρώπων της Γης.
Με άλλα λόγια μέχρι το 1995 αυτή η Τριμερής Επιτροπή Χρυσού είχε το δικαίωμα να δεσμεύει περιουσιακά στοιχεία από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα, να δημιουργεί τραπεζικά παράγωγα, τα οποία εν τέλη δημιουργούσαν ανεξάντλητο πλούτο για τις τράπεζες και τους ιδιοκτήτες τους. Έτσι λοιπόν κλέβανε το ανθρώπινο γένος χρησιμοποιώντας περιουσιακά στοιχεία που δεν τους ανήκαν! Έτσι λοιπόν το 1995 που έληξε η ημερομηνία αυτής της επιτροπής(τα 50 χρόνια) οι 203 χώρες του Ο.Η.Ε. αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη θητεία της Τριμερούς του Χρυσού. Αφαίρεσαν, λοιπόν, τη δικαιοδοσία και από εκεί άρχισε η κάθοδος των Χαζάρων, από το 1995. Αφαίρεσαν, λοιπόν, αυτή τη δικαιοδοσία που είχαν οι τρεις δυνάμεις και δημιούργησαν ένα νέο γραφείο που το ονόμασαν "Γραφείο Παγκόσμιου Οικονομικού Ελέγχου" O.I.T.C. (Office of International Treasury Control).
Αυτό είναι νομοθεσία με την οποία υπήγαγαν όλα τα "σκληρά" περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη κάτω από τη δικαιοδοσία ενός ατόμου. Με την απόφαση 1088 των Ηνωμένων Εθνών αυτό το άτομο ήταν ο Doctor Ray C. Dam (από την Καμπότζη) ο οποίος εξελέγη από το 1995 από τη διεθνή κοινότητα και είναι ο μοναδικός υπεύθυνος προς την ανθρωπότητα, και του δόθηκε η δικαιοδοσία οποιαδήποτε διαμάχη υπάρχει μεταξύ οποιουδήποτε τμήματος της ανθρώπινης κοινωνίας να διακανονίζεται από τα Αμερικανικά Δικαστήρια.
Ακολούθως το 1088 ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών εγκρίθηκε από τη Βουλή και τη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών και έγινε αποδεκτή η ευθύνη για τη διεκπεραίωση των νομικών υποθέσεων του Γραφείου Διεθνών Διακανονισμών (OITC). Ο Doctor Ray C. Dam είναι υπεύθυνος για κάθε οικονομική συναλλαγή, για κάθε δημιουργία χρήματος από οποιοδήποτε κράτος. Είναι το μόνο άτομο στον πλανήτη το οποίο έχει δικαίωμα επάνω στο «Θείο Καταπίστευμα» ή Παγκόσμιο Καταπίστευμα (World Trust) όπως το ονομάσανε αργότερα. O OITC έχει αυτή τη δικαιοδοσία, αυτό που έκαναν σοφά 77 έθνη τα οποία δεν ήταν σε καμία από τις δύο παρατάξεις που υπήρχαν στα Ηνωμένα Έθνη, και επέβαλλαν τελικώς τη δική τους άποψη, την οποία υιοθέτησαν 203 έθνη και δημιουργήθηκε το OITC. Την πραγματική του δικαιοδοσία ο Doctor Ray C. Dam την ανέλαβε το 2003. Πήρε οκτώ χρόνια για να δημιουργηθούν οι υποδομές αυτού του Γραφείου για να μπορεί ο Doctor Ray C. Dum να εξασκεί τη δικαιοδοσία που έχει. Μόλις δημιουργήθηκε ο OITC, προσέκρουσε πάνω στην αντίσταση των επιβητόρων. Δηλαδή οι 13 οικογένειες, μεσάζοντες, το ιερατείο, οι νταβατζήδες. Ο Doctor Ray C. Dam λοιπόν το 2007 τους είπε «Παιδιά μέχρι εδώ η κλοπή! Από εδώ και πέρα δεν έχετε δικαίωμα να δεσμεύετε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο χωρίς τη δική μου άδεια. Αυτή τη δικαιοδοσία μου την έδωσαν τα Έθνη των λαών. Οι 203 λαοί του πλανήτη μου έδωσαν αυτή τη δικαιοδοσία, δεν μπορείτε πια να συνεχίσετε να κλέβετε όλη την ανθρωπότητα!» Αυτό εξόργισε ιδιαίτερα τους τραπεζίτες και γι' αυτό με δικούς τους πράκτορες αποφάσισαν να βγάλουν τον Doctor Ray C. Dam από τη μέση και να τον αντικαταστήσουν με ένα πρόσωπο της δικής τους επιλογής ούτως ώστε να τον ελέγχουν και πάλι. Για αυτούς είναι το αγαπημένο τους σύστημα. Έτσι λοιπόν είχανε αμέσως και τον αντικαταστάτη, τον Τσάι Τσενγκ Λι. Σε κάποιο ταξίδι λοιπόν του Doctor Ray C. Dam στην Nότιο Ασία το 2010, που πήγε να επιβλέψει την ανάγκη χρηματοδότησης ενός τεράστιου τμήματος στο Βιετνάμ, εκεί δηλητηριάστηκε ο άνθρωπος και διέδωσαν οι επιβήτορες ότι αυτός απέθανε και ότι ο καινούργιος διευθυντής του Γραφείου της Διεθνούς Οικονομίας είναι πλέον ο Λι, ο οποίος είναι αντιπρόσωπος της οικογενείας Dragon Family. Όμως ο Doctor Ray C. Dam επιβίωσε, επανήλθε και είναι στο γραφείο του εν δυνάμει και εκτελεί τα καθήκοντά του καθημερινώς για την παγκόσμια οικονομία. Ο Dr Ray C. Dam κάνει σήμερα μία τεράστια προσπάθεια να πάρει στα χέρια του την εξουσία την οποία του έδωσαν τα 203 έθνη το 1995 με το υπ' αριθμ. 1088 ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών. Μετά από αυτό το ψήφισμα το ίδιο πράγμα πέρασε στην Αμερικανική βουλή και γερουσία όπου υπάρχει συγκεκριμένη νομολογία με συγκεκριμένο αριθμό που δεν επιτρέπετε να αναφερθεί δημόσια, το οποίο καθορίζει τις δικαιοδοσίες του Dr Ray C. Dam.
Η οικονομική κρίση το 2007 και 2008 δεν ήταν τυχαία, ήταν επειδή ξαφνικά κάποιος  -τον οποίο επέλεξαν τα Έθνη των Λαών- σταμάτησε τους τραπεζίτες από το να κλέβουν ! Αυτό δημιούργησε στις εννέα μεγαλύτερες τράπεζες των Ηνωμένων πολιτειών μία τρύπα 17 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ, της Federal Reserve (FED) που είναι ιδιωτική και ανήκει στην οικογένεια Ροθτσάίλντ, το 2011 έγινε λογιστικός έλεγχος! Ενώ στις προηγούμενες εποχές το μόνο που κάνανε ήταν να βγάζουν μια απόφαση, δέσμευαν χρυσάφι, έβγαζαν παράγωγα και έκλειναν τις τρύπες! Σε διάστημα 27 μηνών λοιπόν όπως προέκυψε από το λογιστικό έλεγχο της Federal Reserve, 16,7 τρις δολάρια δόθηκαν από τους τραπεζίτες Ροθτσάιλντ στις εννέα μεγαλύτερες τράπεζες για να μην καταρρεύσουν!
Στις αρχές Αυγούστου 2013 κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια ακροαματική διαδικασία στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου η επιθεωρήτρια της Federal Reserve απαντούσε σε ερωτήσεις των βουλευτών και γερουσιαστών των Ηνωμένων Πολιτειών γατί είχαν εξαφανιστεί εννέα τρισεκατομμύρια δολάρια από την Federal Reserve και δεν ξέρανε πού πήγανε. Σκεφτείτε όμως τα νούμερα! Το χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι 16 τρις. Αυτοί βάλανε για να κλείσουν τις μαύρες τρύπες 16,7 τρις, περισσότερο δηλαδή από όσο είναι ολόκληρο το χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών αυτοί οι κύριοι, οι κλέφτες τα βρήκαν λέει και τα έδωσαν επί τόπου για να μην κλείσουν οι Τράπεζες για να συνεχίσουν την απομύζηση των λαών!
Δεν τολμήσανε όμως να το πούνε στον αμερικανικό λαό, δεν τολμούσαν να τα προσθέσουν στο εξωτερικό αμερικανικό χρέος.
BINTEO:http://www.youtube.com/watch;v=5naVn_4hmf4&feature=share
Αυτή η συμμορία (Cabal=Μαφία, Κλίκα, όπως είναι πιο γνωστή)) προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλοιώσει την θέληση των 203 εθνών και έχει δώσει μία άλλη ονομασία σε αυτή την νομολογία για να μην είναι προσβάσιμη από το κοινό. Υπάρχουν κωδικοί και τα ονόματα αλλά δεν είναι νόμιμο να δοθούν στη δημοσιότητα. Το O.I.T.C. εκπροσωπεί την θέληση των 203 κρατών του πλανήτη, τα οποία κράτη αποφάσισαν να βάλουν μαζί όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία με σκοπό να υποστηρίζουν τα διάφορα νομίσματα. Από την άλλη μεριά είναι η Ν.Τ.Π. η οποία θέλει να οικειοποιηθεί όπως έχει οικειοποιηθεί ήδη, παραδείγματος χάριν από τα επαναπατρισθέντα κομμάτια χρυσού από την Janet Reno, 200 με 300 τρισεκατομμύρια δολάρια σε χρυσό τα οποία είναι κρυμμένα στην Ουρουγουάη και την Παραγουάη από τις οικογένειες Bush. Έτσι λοιπόν αντιλαμβάνεσθε ότι ο πόλεμος που γίνετε στην κορυφή είναι τεράστιος και το ποιός θα επικρατήσει στο τέλος δεν είναι ακόμα γνωστό. Επομένως ο Doctor Ray C. Dam αυτή τη στιγμή έχει ένα τεράστιο αγώνα στα χέρια του και έχει να παλέψει με δύο αντιμαχόμενες μερίδες: Η μία είναι η <Dragon Family> δηλαδή η οικογένεια των Δρακόντων της Ανατολής, και η άλλη είναι οι τραπεζίτες Ροθτσάιλντ και οι λοιποί. Αυτοί λοιπόν οι δύο- γιατί πάντα δημιουργείται το δυαδικό σύστημα- προσέξτε τι έχει δημιουργηθεί- και οι δύο- θυμάστε που λέει ο λαός «Όλοι οι σκύλοι μια γενιά» , αυτές οι δύο μερίδες είναι μία γενιά! Είναι σκυλολόι μιας γενιάς. Τι έχουν κάνει όμως: δημιούργησαν το δυαδικό σύστημα, ότι έχεις δύο λέει επιλογές: ή να πας με τους Δράκοντές ή να πας με τους Ροθτσάιλντ. Δεν μας δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να μείνουμε με τον εαυτό μας μόνο, σαν ανθρώπινο γένος.
Σε αυτή λοιπόν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που περνάει η ανθρωπότητα, πρέπει ΕΜΕΙΣ, οι υγιείς δυνάμεις των λαών, να δημιουργήσουμε τον τρίτο πόλο !!! Στην Αμερικανική ήπειρο, υπάρχει σήμερα ένα μεγάλο υγιές κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού, του ανθρωπίνου γένους το οποίο είδε και είχε την εμπειρία όλων αυτών των ενεργειών των ληστρικών συμμοριών. Υπάρχουν ήδη πάρα πολλοί ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι που προσπαθούν με κάθε τρόπο να επαναφέρουν τη δύναμη στα χέρια του λαού, στα χέρια του ανθρωπίνου γένους. Ηδη μετά από προσπάθειες 30 ετών δημιουργήθηκε από τις υγιείς δυνάμεις 203 κρατών, ο τρίτος πόλος με την ονομασία <Λευκοί Ιππότες> (White Knights) .Αυτοί ενήργησαν να δημιουργηθεί το OITC που, όπως προανέφερα, ανήκει στον ΟΗΕ και διαχειρίζεται τα"καταπιστεύματα" όλων των λαών.
ΛΕΥΚΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ- WΗΙΤΕ ΚΝΙGHTS
Για να καταλάβουμε καλύτερα θα πούμε τα εξής:
Μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος και την καταλήστευση του Ρωσικού καταπιστεύματος{περιουσιακά στοιχεία =assets} κατά 27,5 τρισεκατομμύρια δολάρια, με εντολή του τότε προέδρου της Αμερικής Ρήγκαν, τελείωσε ο ονομαζόμενος ψυχρός πόλεμος. Η οικογένεια Μπούς καταλήστεψε ένα άλλο καταπίστευμα το Duran το οποίο ήταν 6,5 τρισεκατομμύρια δολάρια. Όταν δημιουργήθηκε η συμφωνία στο Bretton Woods για το ποιός θα φυλάει αυτά τα assets, αποφασίστηκε αυτός που θα τα φυλάει να είναι η C.I.A. Η C.I.A. έπρεπε να βρίσκεται σε όλες τις χώρες όπου υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία για να προφυλάσσει αυτά τα στοιχεία. Με συμφωνία που υπογράφηκε στο Bretton Woods, όποια χώρα δεν ήθελε την παρουσία της C.I.A. στο γεωφυσικό της χώρο, υποχρεούτο να προσλάβει άλλη υπηρεσία αναλόγου βεληνεκούς για να προφυλάσσει τα περιουσιακά της στοιχεία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Παρά την προφύλαξη, παρ' όλες αυτές τις προληπτικές ενέργειες της παγκόσμιας κοινότητας, αυτοί οι λογαριασμοί καταληστεύθηκαν στη διάρκεια της πεντηκονταετίας από αυτούς που ήταν στην αρχή. Μιλάμε για τους Άγγλους τραπεζίτες οι οποίοι χρησιμοποιώντας τον αθώο - ο αθωότερος λαός στον κόσμο είναι ο Αμερικανικός λαός ο οποίος έχει υποδουλωθεί. Η Αμερική είναι υπό πτώχευση από τις 9 Μαρτίου του 1933 και λειτουργεί υπό κράτος πτώχευσης. Όταν το 1995 μαζεύτηκε πάλι η κοινότητα υπήρχε και ένας άλλος παράγων μέσα σε αυτή την εξίσωση. Υπήρχε μια ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών που ξεκινούν από αρχηγούς κρατών, βασιλείς, αρχηγούς εκκλησιών, απλούς τραπεζίτες, στρατιωτικούς, δικαστικούς, επιστήμονες και απλούς ανθρώπους, οι οποίοι δημιουργούν μια ομάδα που ονομάστηκε White Knights (Λευκοί Ιππότες). Επειδή η λέξη Ιππότες συνειρμικά για πολλούς παραπέμπει στους Ναϊτες Ιππότες πρέπει να διευκρινίσουμε πως δεν έχουν καμία σχέση. Οι λευκοί Ιππότες είναι το αντίπαλο δέος των Ναϊτών. Οι Ναϊτες είναι εχθροί αυτών.
Οι Λευκοί Ιππότες με σιωπηλές διαδικασίες οργανώθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών και σιγά - σιγά κατέλαβαν εκ των έσω τα τραπεζικά συστήματα των ληστών και των επιβητόρων. Όταν αντιλήφθησαν οι ληστές τι ακριβώς συνέβη ήταν πάρα πολύ αργά. Το 1995 λοιπόν αρνήθηκε η παγκόσμια κοινότητα να ανανεώσει τη θητεία της Διεθνούς Τριμερούς Χρυσού. Δεν θέλω να συσχετιστεί αυτή η τριμερής με την "Τριμερή Επιτροπή" (T.C.) την οποία κάνανε επίτηδες και την ονόμασαν έτσι για να τη συγχέει ο λαός και αυτοί που γνωρίζουν επειδή είναι δύο αντίπαλα στρατόπεδα εντελώς. Έτσι λοιπόν αποφάσισε η παγκόσμια κοινότητα μόνο ένα άτομο να ελέγχει την παγκόσμια οικονομία. Να δίνει δηλαδή το τελευταίο Ο.Κ. Να βάζει την τελευταία υπογραφή για να μπορεί απ' το παγκόσμιο καταπίστευμα να πιστώνονται τα χαμηλότερα καταπιστεύματα τόσο των κρατών όσο και των διαφόρων οργανισμών – παραδείγματος χάριν το Ίδρυμα Καραμανλή και Ίδρυμα Ρόκεφέλερ. Αυτά είναι καταπιστεύματα τα οποία πιστώνονται από το παγκόσμιο καταπίστευμα κατ' έτος, με συγκεκριμένη διαδικασία. Έτσι λοιπόν αποφάσισε η παγκόσμια κοινότητα να δώσει, όπως είπαμε πιο πάνω, αυτή τη δικαιοδοσία μόνον σε ένα άτομο, τον Καμποτζιανό Ray C. Dam.
Η παγκόσμια κυβέρνηση, όπως την έχουν δημιουργήσει οι ληστές, έχει μία συγκεκριμένη δομή. Μιλάμε τώρα για δύο αντίπαλα στρατόπεδα δηλαδή υπάρχουν δύο τρομερές δυνάμεις στον πλανήτη αυτή τη στιγμή που αντιμάχονται για το ποιός θα επικρατήσει. Η μία είναι η O.I.T.C. και η άλλη η New World Order (Νέα Τάξη Πραγμάτων) μαζί με την Dragon Familly.
Αυτή τη στιγμή γίνεται μια θανάσιμη μάχη κορυφής για το ποιός θα επικρατήσει στα ανώτατα κλιμάκια της διοικήσεως της ανθρώπινης ράτσας. Μέχρι στιγμής είμεθα πάρα πολύ ικανοποιημένοι ότι οι δυνάμεις του φωτός κερδίζουν.
ΝΕΑ ΤΑΞΗ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Επειδή πολλά λέγονται για τη Νέα Τάξη, την Παγκοσμιοποίηση, την Παγκόσμια Κυβέρνηση και δεν υπάρχει ωστόσο μια σαφής εικόνα, τι είναι δηλαδή, ποιοι είναι αυτοί, αν είναι πρόσωπα, αν είναι κράτη, αν είναι άνθρωποι κλπ., θα προσπαθήσουμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, έτσι που να μπουν μια κι έξω στη θέση τους.
Βαθμίδες της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης
-Η ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ: Είναι το ανώτατο "όργανο" διακυβέρνησης της Νέας Τάξης της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
-ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ (C.F.R): Εκπαιδεύει τους υποψήφιους "σωτήρες" των κρατών και υλοποιούν τις αποφάσεις της κεφαλής (Λέσχη της Ρώμης).Το 90% αυτών έχει σπουδάσει στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Harvard.
-Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΙΜΕΡΗΣ (T.C): Αποτελείται από αξιωματούχους των οικονομικών (τραπεζίτες, οικονομολόγους, επιχειρηματίες) που αυξομειώνουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα σε τρείς άξονες: Ευρώπη, Ασία, Αμερική (γι' αυτό λέγεται "τριμερής").
-Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG: Βασικό σκαλοπάτι που αποτελεί την βασική πόρτα εισόδου στο σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης. Αριθμεί χιλιάδες μέλη, παγκοσμίως.
Στις παραπάνω βαθμίδες συμμετέχουν πολλά γνωστά Ελληνικά ονόματα της πολιτικής, των ΜΜΕ και άλλων οργανισμών, που έκαψαν στην κυριολεξία την Ελλάδα, ανεξαρτήτως <χρώματος, κόμματος και ιδεολογίας> !!!
Η Αυτοκρατορία των Πόλεων (The empire of the city)
Το όνομα "Λέσχη της Ρώμης" πήρε η εν λόγω Λέσχη, που είναι παρακλάδι της Πνευματικής καθοδήγησης της Νέας Τάξης, από το κέντρο αυτής της Πνευματικής διαχείρισης που εδρεύει στην Πόλη του Βατικανού. Η Παγκόσμια Νέα Τάξη έχει τρεις τέτοιες "πόλεις" που η κάθε μία αντιστοιχεί σε ένα τομέα της Επικυριαρχίας.
Έτσι έχουμε:
-Πόλη του Βατικανού (City of Vatican) Πνευματική κυριαρχία.
-Πόλη του Λονδίνου (City of London) Οικονομική κυριαρχία.
-Πόλη της Ουάσιγκτον (City of Washington D.C) Στρατιωτική κυριαρχία.
http://peoplesconference.org/empire_of_the_city.htm
«Η πόλις του Βατικανού», «Η Περιφέρεια της Κολούμπια» και «Η πόλη του Λονδίνου» αποτελούν τρία «πρόσωπα» της Αυτοκρατορίας.
Αυτές οι τρεις εταιρείες, πόλεις και κράτη (μέσα στα κράτη) ελέγχουν τον κόσμο οικονομικά, μέσω του City of London Corporation, Στρατιωτικά, μέσω της Ουάσιγκτον και πνευματικά, μέσα από το Βατικανό, ενώ:
-Δεν πληρώνουν κανένα φόρο.
-Δεν υπάγονται σε καμία Εθνική Αρχή.
-Έχουν τη δική τους σημαία.
-Έχουν ειδική και δική τους Νομοθεσία.
-Έχουν τη δική τους Αστυνομία.
-Έχουν εντελώς ξεχωριστή υπόσταση από τον υπόλοιπο κόσμο.
1. Η πόλη του Βατικανού. (City of Vatican).
Tο Βατικανό και ο Πάπας, (κράτος εν κράτει) αποτελεί την κορωνίδα της Πνευματικής καθοδήγησης και θρησκευτικού ελέγχου του Πλανήτη. Η κολοσσιαία περιουσία του Βατικανού περιλαμβάνει τεράστιες επενδύσεις με την οικογένεια Ρότσαιλντ στη Βρετανία και τη Γαλλία και τις ΗΠΑ και με τις γιγαντιαίες εταιρίες πετρελαίου και όπλων όπως η «Shell», η «British Petroleum» και «General Electric».
Η εταιρία του Βατικανού «SOLID GOLD περιλαμβάνει δισεκατομμύρια σε αξία πολύτιμα μέταλλα, τα οποία συστεγάζει με τoυς Rothschild, την ελεγχόμενη «Τράπεζα της Αγγλίας» και των ΗΠΑ «Federal Reserve Bank».
ΣΗΜΑΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ
Η Καθολική Εκκλησία είναι ιδιοκτήτης και η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη, σε πλούτο και συσσώρευση ακινήτου και κινητής περιουσίας. Κατέχει περισσότερο υλικό πλούτο από οποιαδήποτε Τράπεζα και χαίρει άκρας και αδιαμφισβήτητης εμπιστοσύνης από κάθε κυβέρνηση ή από οποιαδήποτε εταιρία στον κόσμο, που δεν τολμά όχι να την «αξιολογήσει» όπως τα κράτη, αλλά ούτε καν να σκεφτεί να την αγγίξει.
Ο Πάπας, που είναι ο ορατός κυβερνήτης αυτού του κολοσσιαίου παγκόσμιου πλούτου, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη γη!!! Ενώ τα δύο τρίτα (2/3) του κόσμου κερδίζουν λιγότερα από δύο δολάρια την ημέρα και το ένα πέμπτο (1/5) του κόσμου υποσιτίζεται και πολλοί πεθαίνουν από την πείνα, το Βατικανό κηρύττει την φιλανθρωπία για τους άλλους, ενώ κρατά τα τερατώδη αυτά κέρδη και τον αμύθητο πλούτο από τις επενδύσεις και το χρηματιστήριο για τον εαυτό του. Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, το Βατικανό είχε επικριθεί για την υποστήριξη του Χίτλερ και του ναζιστικού καθεστώτος. Ακόμη και σήμερα, το Βατικανό είναι ακόμη υπό έρευνα για λεηλασία των Ναζί σε χρυσό από τους ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς των Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος, το οποίο χρυσάφι σήμερα κατέχει το Βατικανό.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε δεκαετιών, περισσότεροι από 1500 ιερείς και επίσκοποι έχουν εντοπιστεί για σεξουαλική κακοποίηση σε δεκάδες χιλιάδες αγόρια και κορίτσια στις «κοινότητες εμπιστοσύνης» και ορφανοτροφεία τους, χωρίς ουσιαστικά να έχει τιμωρηθεί ή διωχθεί με τις αρμόζουσες ποινές κάποιος από αυτούς. Εν τω μεταξύ κανένα από τα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης δεν αποζημιώθηκε από την ηγεσία αυτού του ζάμπλουτου Ιερατείου.
Αυτή είναι η «πνευματικότητα» της Νέας Τάξης με λίγα λόγια. Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Βατικανό, θα αναφερθώ πιο κάτω σε ξεχωριστό κεφάλαιο.


2.Η πόλη του Λονδίνου (City of London).
Έγινε κυρίαρχο κράτος το 1694, όταν ο βασιλιάς Γουλιέλμος της Οράγγης ο Γ' ιδιωτικοποίησε και «μεταβίβασε» την Τράπεζα της Αγγλίας στους Private Bankers (προσωπικοί τραπεζίτες).Το 1812, ο Νάθαν Ρότσιλντ πήρε τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας, αφού συνέτριψε το αγγλικό χρηματιστήριο.
ΣΗΜΑΙΑ CITY OF LONDON
Σήμερα, το κράτος της Πόλης του Λονδίνου είναι το Παγκόσμιο οικονομικό κέντρο εξουσίας και το πλουσιότερο τετραγωνικό μίλι στον πλανήτη, αφού περιλαμβάνει:
-Την «Τράπεζα της Αγγλίας» ελεγχόμενη από τους Rothschild.
-Τους Loyds του Λονδίνου (Ασφάλειες).
-Το London Stock Exchange (Χρηματιστήριο Λονδίνου).
-Όλες τις βρετανικές τράπεζες, τα Υποκαταστήματα των 384 Ξένων Τραπεζών,70τράπεζες των Η.Π.Α., παγκόσμια Εφοπλιστικά Γραφεία, όλα τα μονοπώλια τωνεφημερίδων και των Εκδόσεων.
-Έδρα του Παγκόσμιου Ελευθεροτεκτονισμού! (Διεθνής Μασονία)
-Έδρα της Παγκόσμιας Χρηματοοικονομικής γνωστής και ως «THE CROWN».
Τέλος, το τετραγωνικό αυτό μίλι, δεν είναι μέρος του Λονδίνου ή της Αγγλίας, ενώ δεν ανήκει καν στη Βρετανική Κοινοπολιτεία. (Τώρα σε ποιον ανήκει το αφήνω στη δημιουργική φαντασία όλων των αναγνωστών μου).
ΣΗΜΑΙΑ WASHINGTON D.C
3 Η Πόλη της Ουάσιγκτον (City of Washington Direct Columbia).
Η Πόλη της Ουάσιγκτον (Washington D.C) είναι και αυτή μια ΕΤΑΙΡΙΑ όπως και η Πόλη του Λονδίνου, με δικό της Σύνταγμα και δική της νομοθεσία. Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Barack Obama, όπως και οι άλλοι πριν από αυτόν, λειτουργούν ως «Βασιλείς υπό την επίβλεψη και λήψη παραγγελιών.

The City of London μέσω της R.I.I.A.» (Royal Institute International Affairs ή Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων). Πράγματι το Σύνταγμα για την Περιφέρεια της Κολούμπια λειτουργεί υπό τυραννικό καθεστώς Ρωμαϊκού Δικαίου, γνωστό ως "lex fori", το οποίο δεν έχει καμία ομοιότητα με Σύνταγμα των ΗΠΑ. Όταν το Αμερικανικό Κογκρέσο πέρασε την πράξη του 1871 « The act of 1871" δημιούργησε μια ξεχωριστή εταιρεία, μία ξεχωριστή οντότητα που είναι γνωστή και ως " THE UNITED STATES" με κεφαλαία, ενώ η ομοσπονδία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής γράφεται με μικρά γράμματα " The United States of America". Αυτή η πράξη του 1871 επέτρεψε στην Περιφέρεια της Κολούμπια (Washington D.C ) να λειτουργήσει ως εταιρεία έξω από το αρχικό σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών και έξω από τα συμφέροντα των αμερικανών πολιτών!!!
Όσο «τραγικά» και παρανοϊκά και αν ακούγονται όλα τα ανωτέρω, δυστυχώς είναι απολύτως αληθή και εξακριβωμένα, ενώ ο κάθε ερευνητής που σέβεται τον εαυτόν του μπορεί να τα εξακριβώσει σύμφωνα με τα link που δίνω.
http://peoplesconference.org/USA.htm
Είδαμε λοιπόν και αναλύσαμε το τρίπτυχο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και με ποιο τρόπο καταλήστεψε όλα τα Κράτη και τα υποδούλωσε οικονομικά, με ποιο τρόπο απειλεί με στρατιωτική επέμβαση κάθε ανυπάκουο Κράτος και λαό, ενώ η Πνευματική Παπική Ηγεσία ποδοπάτησε κάθε έννοια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας με το βιασμό χιλιάδων παιδιών και την ίδια στιγμή που πεθαίνουν από την πείνα λαοί ολόκληροι, αυτοί συσσωρεύουν αμύθητα πλούτη και κηρύττουν ελεημοσύνη!!!
Αυτό είναι το «προσωπείο» της Νέας Τάξης που μας καλούν οι πολιτικοί ηγέτες να μπούμε, να ισοπεδωθούμε για να γλιτώσουν ίσως εκείνοι και να γλύψουν ίσως κάποιο κοκαλάκι, ξορκίζοντας το θηρίο.
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Σε πολλές σημαίες, εμβλήματα, έντυπα, κλπ και δυστυχώς και στην χώρα μας (εφημερίδα
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) υπάρχει ένα, ας το πούμε "αθώο σήμα", ο φτερωτός "δράκος".
Ο Φτερωτός Δράκος υπάρχει από την εποχή των Σουμέριων και των Ασσυρίων, αρχαίων λαών της Μεσοποταμίας. Ο φτερωτός Δράκος βρίσκεται στη σημαία του Σίτυ του Λονδίνου ,της Οικονομικής Δυναστείας των Επικυρίαρχων.
Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: «Εμείς οι Δράκοι είμαστε οι επικυρίαρχοι!!!»
Εδώ και 7.000 χρόνια υπάρχει μία «Δρακονιανή Συμμαχία»!!! Αυτή ακούει στο όνομα:
" CONSILIUM ORDO DRACONIS ANTIQUITAS"
Αυτό το όνομα ίσως καταλαβαίνουν τι σημαίνει μόνο μέχρι δέκα πρόσωπα στον Κόσμο!!! Αυτός είναι ο σύνδεσμος της Αρχαίας Δρακονιανής συμμαχίας!!!
http://www.dragoncourt.net/
Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα των Δράκων και της Αρχαίας Δρακονιανής
Συμμαχίας και Αδελφότητας που χωρίς να αισχύνονται και χωρίς να φοβούνται κανένα δηλώνουν :
"Welcome to the Sovereign Court and Order of The Ancient Dragon. This is not a Declaration of Our Existence, for We have Always Existed ... Before the Dawn of Mankind We Existed ... And when Mankind is but a dim memory We Will Still Exist ......"
Σε μετάφραση:
"Καλώς ήρθατε στη βασιλική αυλή των Κυρίαρχων και Τάξης, Δράκων ο Αρχαίος.
Αυτό δεν είναι διακήρυξη της ύπαρξής μας, αφού υπήρχαμε από ΠΑΝΤΑ!!!!
Έχουμε υπάρξει πριν την Αυγή της ανθρωπότητας
και όταν η ανθρωπότητα δεν είναι παρά μια αμυδρή ανάμνηση ΕΜΕΙΣ θα
εξακολουθούμε να υπάρχουμε."
Αυτοί είναι το αντίπαλον δέος των ΕΛΛΗΝΩΝ!!! Από τη μία οι Δράκοι και τα ερπετά με τους Ρόθτσαιλντ και την Νέα Τάξη! Από την άλλη ο Έλληνας με το σπαθί που διαχρονικά σκοτώνει το Δράκο!!!!
Τώρα Έλληνα γνωρίζεις ποιος είσαι και ποια είναι η αποστολή σου! Τώρα ξέρεις σε ποια πλευρά να πολεμήσεις!
ΠΕΚΙΝΟ
Πολλές φορές σε προηγούμενα άρθρα μου έχω αναφερθεί στο αντίπαλο δέος των Ελλήνων, τους δράκους ή ερπετά και τους συνεργάτες τους ,τ&om

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου