Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!




‘’ΕΚΛΟΓΕΣ 22 ΜΑΗ - ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ’’



To άθλιο κομματικό κατεστημένο έχει οδηγήσει την Κύπρο μας ένα βήμα πριν την τουρκοποίηση και τον κύπριο πολίτη στην κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση.



Τώρα ίσως παρά ποτέ άλλοτε, να χρειάζεται να το πιστέψουμε ότι, ναι, έχουμε γεννηθεί για κάτι περισσότερο από το απλώς να πηγαινοερχόμαστε σε μια δουλειά, να τρώμε και να ξαπλώνουμε σ’ ένα καναπέ. Τώρα κινδυνεύουμε περισσότερο από ποτέ για αυτό δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε την ελπίδα, την προσπάθεια , την αντίδραση. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, μας πνίγει η αγωνία, μας παραλύει ο φόβος και μας τρομάζει το αβέβαιο αύριο. Γιατί όταν την ψυχή μας την πλακώνει η μαυρίλα είναι δύσκολο να δούμε το φως, να δούμε ότι είμαστε εδώ για κάτι μεγαλύτερο. Ότι αξίζουμε μια ζωή με καλύτερη προοπτική για μας και τα παιδιά μας. Μην αφήσουμε την ψυχική, νοητική και πνευματική παραλυσία της εποχής, σαν πέπλο να μας σκεπάσει τον ήλιο, το φεγγάρι, τα αστέρια.



Σαν έλληνες κύπριοι πρέπει να πιστέψουμε στο μεγαλείο της ύπαρξής μας, στην μοναδικότητά μας, στις δυνάμεις μας. Να εμπνευστούμε από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, από τους μυθικούς ήρωες μας. Θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε εκείνες τις δυνάμεις που σίγουρα υπάρχουν μέσα μας για να αλλάξουμε τα πράγματα για ν’ αλλάξει και η ψυχολογία μας. Ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα όταν θέλει και αποφασίσει να εργαστεί με πίστη, με θέληση και δύναμη.



Ο καθένας μας διαθέτει αυτές τις αρετές μέσα του. Απλώς πρέπει να τις ξεθάψουμε και να οπλιστούμε με ενθουσιασμό, με πείσμα και επιμονή. Ξανά και ξανά, έχει αποδειχτεί ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτόν που πραγματικά θέλει. Θα πρέπει ο κάθε ένας από εμάς να βρει το δικό του κουμπί και να πιστέψει στον εαυτό του. Γιατί αξίζουμε πολλά περισσότερα από ότι νομίζουμε . Γιατί αξίζουμε πολύ περισσότερο από ότι τα τελευταία χρόνια o διεφθαρμένος παλαιοκομματισμός και τα χειραγωγημένα και πουλημένα ΜΜΕ μας έκαναν να πιστέψουμε.



Την Κυριακή 22 Μάη θα πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό, θα πρέπει να πάμε όλοι στην κάλπη για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στο αμαρτωλό παλαιοκομματικό κατεστημένο (ΔΗΣΥ,ΑΚΕΛ,ΔΗΚΟ) που μας κυβέρνησε τις τελευταίες δεκαετίες και κατάστρεψε αυτόν τον επίγειο παράδεισο που μας χάρισε ο Θεός. Την Κυριακή κάνουμε μια καινούργια αρχή για να μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τις μελλοντικές γενιές.



Όσο αφήνουμε στο περιθώριο τις αλήθειες για να τραφούμε με τα ψέματα που μας πουλά το διεφθαρμένο κομματικό κατεστημένο τις τελευταίες δεκαετίες, τόσο περισσότερο θα υφιστάμεθα τους εθνικούς, και τους οικονομικούς μας διασυρμούς. Στο τέλος, τέλος είναι και θέμα αξιοπρέπειας.



Όμηρος Αλεξάνδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου